2777
2789
عنوان

بچه ها درد زایمان دارم

966 بازدید | 81 پست

کی برم بیمارستان ..دردش شدید شدید نیس ولی یه وقتا میگیره ول میکنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاااااااااااااان

فاصله دردام زیاده اخه ..میترسم برم بگن موقعش نیس 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مطمئن هستی درد زایمانه؟

نمیدونم 😕😕😕من تو پریودیم درد ندارم زیاد ..این از درد پریودم بیشتره

میگن اگه درد ها منظم و هر ۱۰ دقیقه یک بار بشه من تجربه ندارم انشالله زایمان راحتی داشته باشی برای ما هم دعا کن برای سلامتی مادرم 💓💓

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هفته چندی؟ چند دیقه ی بار درد داری؟ 

اول ۴۰هفتم ..تو این یکساعت دوبار تا الان گرفته

فعلا برو دوش بگير و آماده شو

وقت زايمانت لطفا مادرم رو دعا كن

ان شاءالله زايمان راحتي داشته باشي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ان شاءالله به سلامت زایمان کنی و راحت بگذره 💙

قربانت دعام کنید 

ان شاءالله ب سلامت زایمان کنی.اگر دردات منظمه

الان برو دوش بگیر.وسایلتو اماده کن.شربت و خرما برای خودت بردار از زیر قران رد شو و برو بسلامت زایمان کنی.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا