2777
2789
عنوان

اتاقمو ازم گرفتن🤕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته منم مامانم خونه داداشمه تازه شنیدم برادرزادم با مامانم بحث کرده و چند روزیم باهاش قهر بوده اعصابم از رفتارش خیلی خورده توام اینطور نوشتی یاد اون افتادم بدتر اعصابم خورد شد 

مامانمم بیچاره پیره مریضه خودشم داداشم هی باهاش دعوا میکنه میگه نرو شهرستان بمون پیشمون

خب با این رفتارای بچه ها چطور بمونه بیچاره مامان مریضم😔

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بعضیا چقد ادای آدم خوبا رو درمیارن

خو دلش میخواد حریم خصوصی داشته باشه

کیه ک دلش بخواد بیس چار ساعته یه نفر ور دلش باشه نتونه هیچ کاری کنه مخصوصا سالمندا ک هرکاری کنی یه گیری بهت میدن

خود شماها حتی حوصله شوهرتونم واسه یه روز کامل ندارین بعد الکی ادا درمیارید

چشم نمیگم😑💔

افرین عزیزم

بخدا اونایی که پیرن مریضن خیلی گناه دارن مث مامانم😔

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
اگ میخاستی تنها باشی دعوتش نمیکردی تو اتاقت  ماشالا چارمترم زیونت داری فک نمیکنم همینجوری یچیز ...

فکر نمیکردم بخواد برای همیشه بمونه اخه

عجب😑

اوکی شما خوبی عزیزم خوش باشی❤

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یادش بخیر ی وقتی نسلی بود ک عشق پدربزرگ مادربزرگ بودن نسلی که اتاق جدا نداشتن  زبونشون ب حرف ...

دقیقا 

من یه سال و نیمه پدربزرگ و مادربزرگم فوت کردن هنوزم شبا تا بهشون فکر نکنم خوابم نمیبره هفته ای سه بار خوابشونو میبینم 

تابستونا همش خونشون بودم حتی بیشتر از مامان بابام و شوهرم دوستشون داشتم و دارم 

وقتی یکی میگه دوستشون ندارم باور نمیکنم اصلا 

گنا داره هواش داشته باش مگه دنیا چقد دوم داره که ادم عزیزاشو رو چشمش جا نده

دوسش دارم فقط حالم اینروزا خوب نیست حتی نمیتونم دو قطره اشک بریزم زود همه رو خبر میکنه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

زشته بخدا زشته باید اینارو بفهمین دیگه بنده خدا سنش بالاست بیاد چه مستقیم چه غیر مستقیم بگه مزاحمی ...

مگه من گفتم بنده ی خدا را پرت کنه بیرون،من که از مادر بزرگ طرفداری کردم آخرشم گفتم با زبون خوش یک جورایی حرفش را بزنه که مادر بزرگ ناراحت نشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
فکر نمیکردم بخواد برای همیشه بمونه اخه عجب😑 اوکی شما خوبی عزیزم خوش باشی❤

چطور دلتون میومد ی تخت اضافه تو اتاقت باشه بعد اون تو پذیرایی بخوابه؟مامانت اصلا تاحالا تعارفش نکرده بود تو اتاق بخوابه؟

محبت کردن به بعضی ها مثل آب دادن به گل مصنوعیه🌷خودتو خسته نکن رگ و ریشه نداره