2777
2789
عنوان

💃💃بچه ها بیاین چالش😍💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 58 پست

#چالش  #چالش   #چالش

عشقم?

اسم یه عطر خوب بگو که من خیلی دوست دارم?

وقتی جواب داد اسم عطرتونو گفت شما بنویسین

هیچِ‌عَطریِ‌درجهان به‌خوشِ‌بوییِ " تـــ♡ـــو" نیست♥️

@delbar_jana2

# ملڪـ👸ــه ی همســـــرت شو

#roya

من کہ مجردم شما برین چالش عاشقونہ انجام۔بدین

هرکی  الان  یه جمله فوق عاشقانه بر همسرش بفرسته اسکرین ج شو بده😂😊

چالش خنده دار باشه بهتره ولی اگه میگن عاشقانه باشه حرفی نیس🤗😊

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههه این اسمش چی بود؟😂😂رو مخ بود چقدر توی سریال عشق اجاره ای

کورای 😂

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔
#چالش  #چالش   #چالش عشقم? اسم یه عطر خوب بگو که من خیلی دوست دارم? وقتی جواب داد اس ...

خانوما نظرتون چیه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اون چیه ک توش میکنی درد می‌کنه فشار میدی پاره میشه؟؟؟؟؟؟؟ گوش پاک کن     چطوره؟؟؟؟

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

براش پیام بفرستید میای خونه از عطاری برام گاماگومبای سیاه بخر😝 ببینم واکنششون چیه

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

😂😂😂

براش پیام بفرستید میای خونه از عطاری برام گاماگومبای سیاه بخر😝 ببینم واکنششون چیه

اگه بگه چی هست چی بهش بگم

چون خودمم نمی‌دونم چیه😂😂😂😂

بابا این خیابانی شبیهه بابامه. یه لحظه ترسیدم عکسشو دیدم فک کردم بابام اینجاس😂

حالتو خریدارم