حوصلم سر رفت اینقدر تاپیک دعوا با شوهر و طلاق خواندم
بیاین چالش بزاریم برای شوهرامون و براشون بفرستیم
منکه چیزی بلد نیستم🙈😞
اگه کسی چیزی بلده بگه تا برای شوهرامون بفرستیم من لایکتون میکنم ک شات بدین همه
قبوله؟؟؟؟؟؟
از بی حوصلگیه دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هرکی الان یه جمله فوق عاشقانه بر همسرش بفرسته اسکرین ج شو بده😂😊
چالش خنده دار باشه بهتره ولی اگه میگن عاشقانه باشه حرفی نیس🤗😊
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
#چالش #چالش #چالش عشقم? اسم یه عطر خوب بگو که من خیلی دوست دارم? وقتی جواب داد اس ...
خانوما نظرتون چیه
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔