2777
2789
عنوان

💃💃بچه ها بیاین چالش😍💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 58 پست
بگو عزیزم قراربود هیچی رو ازهم قایم نکنیم بعد بگه چی و.. بگو این چیه تو کمدت یا جیبت پیدا کردم؟ ک ...

آخ جووووون همین خوبه 

😂😂😂😂😍😍😍😂😂😂چقد خوب من همین و میفرستم براش

ولی من سه هفته ای خونشون نرفتم بعدنمیگه بعد سه هفته الان یادت اومده بگی😂😂😂

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
نه روم نميشه اون نوشت عطر ورساچ دوس داري منم گفتم هيچ عطري ب خوش بويي تو نيست بعد اونم جواب داد جووو ...

😞بفرس دیگه نه من تورو میشناسم نه تو من و 

چه اشکال داره

بازم هرجور دوست داری😊😍

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ جووووون همین خوبه  😂😂😂😂😍😍😍😂😂😂چقد خوب من همین و میفرستم براش ولی من سه هفته ای خو ...

🥺بگو نخواستم ناراحتت کنم یا ازین حرفا🤣

من برام پیش اومد واقعیش🤣🤣آخ اما اشتباه کرده بودم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
🥺بگو نخواستم ناراحتت کنم یا ازین حرفا🤣 من برام پیش اومد واقعیش🤣🤣آخ اما اشتباه کرده بودم

😍😂😂😂😂چقد شیطونی

😍😂😂😂😂چقد شیطونی

داستانشو بایذ تاپیک بزنم 😝🤣خیلی بد بود آبروم رفت

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چی رو میفرستین

چند تا بچه ها فرستادن هر کدوم و دوست داری میتونی بفرستی و شات بگیری و بفرستی اینجا

من یکی فرستادم براش منتظرم جواب بده شات بگیرم 😍😊

چیو به کی بگی؟؟؟

ریپلای کردمو بخون 

چالش بچه ها گذاشتن مثلا خواستن عشقشون یا شوهرشونو اذییت کنن 

منم خواستم شرکت کنم اما خییلییییی بدجوره چالششون   

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
محضه شوخی فقط یوقت اجرا نکنیدا ب عواقبشم فکنید😶✌🏻

😂😂😂

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

شوهرمن حوصله این اداهارونداره

فقدحضوری🧐🤣

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛