حوصلم سر رفت اینقدر تاپیک دعوا با شوهر و طلاق خواندم
بیاین چالش بزاریم برای شوهرامون و براشون بفرستیم
منکه چیزی بلد نیستم🙈😞
اگه کسی چیزی بلده بگه تا برای شوهرامون بفرستیم من لایکتون میکنم ک شات بدین همه
قبوله؟؟؟؟؟؟
از بی حوصلگیه دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بگو عزیزم قراربود هیچی رو ازهم قایم نکنیم بعد بگه چی و.. بگو این چیه تو کمدت یا جیبت پیدا کردم؟ ک ...
آخ جووووون همین خوبه
😂😂😂😂😍😍😍😂😂😂چقد خوب من همین و میفرستم براش
ولی من سه هفته ای خونشون نرفتم بعدنمیگه بعد سه هفته الان یادت اومده بگی😂😂😂
۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمیدونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
نه روم نميشه اون نوشت عطر ورساچ دوس داري منم گفتم هيچ عطري ب خوش بويي تو نيست بعد اونم جواب داد جووو ...
😞بفرس دیگه نه من تورو میشناسم نه تو من و
چه اشکال داره
بازم هرجور دوست داری😊😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آخ جووووون همین خوبه 😂😂😂😂😍😍😍😂😂😂چقد خوب من همین و میفرستم براش ولی من سه هفته ای خو ...
🥺بگو نخواستم ناراحتت کنم یا ازین حرفا🤣
من برام پیش اومد واقعیش🤣🤣آخ اما اشتباه کرده بودم
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
🥺بگو نخواستم ناراحتت کنم یا ازین حرفا🤣 من برام پیش اومد واقعیش🤣🤣آخ اما اشتباه کرده بودم
😍😂😂😂😂چقد شیطونی
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چند تا بچه ها فرستادن هر کدوم و دوست داری میتونی بفرستی و شات بگیری و بفرستی اینجا
آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛