2777
2789
عنوان

نظرتون راجب افراد دیپلمه چیه

157 بازدید | 4 پست

من امسال تازه دیپلمم رو گرفتم و مدرسه تموم شد رشتمم فنی بود و علاقه داشتم به رشتم اما حالا از درس بدم اومده یعنی قبل از این که وارد دبیرستان بشم از فضای دانشگاه خوشم نمی اومد تو محل زندگی منم تقریبا همه دیپلمه ان ولی اهل هنر و حرفه ولی همسرهاشون لیسانس دارن و زندگی خوبی دارن اما دوستایی دارم که بعد این که امتحانا رو دادان رفتن سر کار تو بیمه و ثبت اسناد کار با کامپیوتر رو بلدم زبان خارجی هم در حد تکمیلی و کمی پیشرفته بلدم ولی دانشگاه علاقه ندارم یکی از دخترای فامیل که تونست بره دانشگاه اونم انصراف داد و دیگه نرفت دخترای فامیلمون هیچ کدومشون دانشگاه نرفتن همه در حد دیپلمن همه امکانات رفتن به دانشگاه هست به جز علاقه خودم☹ بیشتر به یادگیری هنر علاقه مندم تا درس ولی یکی از دوستای خانوادگیمون که زن و شوهر دندانپزشکن همیشه هرموقع منو میبینن میگن ادامه میدی یا نه منم همیشه میگم ثبت نام میکنم انشاالله تا چند وقت فکر میکنم اگه به دیپلم راضی بشم بچم دو روز دیگه توی سرم میکوبه هیچ علاقه ای ندارم ولی زیاد اهل مطالعه و یادگیری هنرم حالا شما نظرتون راجب دیپلمه ها بگین وقتی میگن دانشگاه نمیخوای بری روح و روانم بهم میریزه اونایی که دیپلم دارن چی راضین؟

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

دیده خانواد ما نسبت به دیپلم منفیه 🤐 تازه به لیسانسم میگن سوادی نداره 

خودت میدونی دیگه چون الان همه حداقل یه لیسانس رو دارن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی ایران مخصوصا تا چند سال پیش تحصیلات دانشگاهی نداشتن برابر بی سوادی بود

در صورتی که توی دنیا بیشتر افراد بعد اخذ دیپلم‌ وارد کالج میشن نسبت به حرفه ای که دوست دارن دوره هایی دارن و وارد بازار کار میشن

و خوب همه به دانشگاه و یونیورسینی در واقع نمیرن ولی اگر کسی بره خوب خیلی بیشتر به نفعشه و خوب صد البته که سطح دانشگاه اونجا و وارد شدن بهش مثل ایران آسون نیست

تو ایرانم کم کم داره حرفه مطرح میشه و دیگه دیدگاه همه این نیست که همه دکتر و وکیل و مهندس باشن

خیلی از دوستای من و خودم با مدرکمون کاری نکردیم‌ نمیکنیم و حتی بابت هزینه های واهی پشیمونیم‌ ولی بالعکس این موضوع هم هست باید ببینی میخوای بعد از دانشگاه چیکار کنی چه حرفه ای داشته باشی؟اون رو دنبال کن حالا چه با رشته دانشگاهی چه براساس تجربه و دوره های متفرقه