2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوال فوری دارم تردد بین استانی ممنوعه هنوز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 32 پست
یعنی  میشه رفت

تعطیلات خرداد محدودیت تردد وجود داشت چون جمعیت مسافر زیاد می شه تو تعطیلات روزای عادی فکر نکنم داشته باشه بازم ی زنگ بزن راهور بپرس چرا روزه شک دار می گیری؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پيامك براتون نيومد؟

نه 

چون فامیل های ما دایما از کرج و تهران میرن قزوین و برمیگردن اطلاع دارن 

اگه جریمه میشدن به ما اطلاع میدادن که نریم من سه شنبه رفتم جمعه صبح برگشتم 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

تعطیلات خرداد محدودیت تردد وجود داشت چون جمعیت مسافر زیاد می شه تو تعطیلات روزای عادی فکر نکنم داشته ...

شماره ش چنده

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
باماشین خودتون رفتید اگ ماشین خودتون نباشه هرجاخواستیدبریدجریمه نداره

بله با ماشین خودم رفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه  چون فامیل های ما دایما از کرج و تهران میرن قزوین و برمیگردن اطلاع دارن  اگه جریمه می ...

یعنی ما هم میتونیم بریم زنجان

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

اخه سرچ کردم ممنوعیت تا هفده خرداد بود

یعنی ما هم میتونیم بریم زنجان

دقیق نمیدونم زنگ بزن ۱۱۰ سوال کن یا خودش جواب میده یا شماره پلیس راهبر  رو بهت میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیشب تو اخبار می گفت و زیر نویس می کرد ممنوع حالا نمی دونم چقدر اعمال می کنن یا نه 

عزیزم دقیقا چی ممنوعه