2777
2789
عنوان

بوتاکس چروک پنجه کلاغی

8610 بازدید | 21 پست

سلام به همگی، من سنم زیر ۳۰ سال هست اما چروک خیلی عمیقی دور چشم هام هست، چند وقت پیش آنلاین دکتر امیر سلیمانی من رو ویزیت کردن و گفتن باید حضوری بیای بوتاکس انجام بدی، حالا چنتا سوال داشتم من با دکتر سلیمانی از اینستاگرامشون آشنا شدم، خیلی درمورد کارشون اطلاع ندارم، کسی ایشون رو میشناسه؟ و اگر دکتر بهتری سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید. بعد اینکه کسایی که اینجا بوتاکس کردن تجربه شون چی بوده؟ پیشنهاد میکنین یا نه؟ و بهترین نوع بوتاکس چی هست اگر بخوام انجام بدم؟ ممنون.

دکتر رو نمیشناسم، اما بوتاکس موثره، هر 6 ماه تمدید کن، برند دیسپورت بهترینه، بعد هم مصپورت ایرانی، نورونکس کره ای هم هست که تا حالا استفاده نکردم

فراموش نکن که حتما کرم دور چشم همیشه استفاده کنی 

دکتر رو نمیشناسم، اما بوتاکس موثره، هر 6 ماه تمدید کن، برند دیسپورت بهترینه، بعد هم مصپورت ایرانی، ن ...

ممنون کرم دور چشم استفاده میکنم اما انگار تاثیری نداره چون با لپ تاپ زیاد کار میکنم و چشمام هم یه مقدار ضعیف هست فکر میکنم تاثیر میذاره و بدتر میشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطوری بودم دقیقا

لعنتی هزینه های بوتاکس خیلی بالا بود

یه کرم خریدم از داروخونه دوستم قیمتش نصبت به بقیه کرما عالیییی بود کاراییشم خیلی خوب بود

خیلیییی راضی بودم بپرسم داشته باشه میخرم بازم واقعا اسمش یادم بود میگفتم بخری خیلی خوب بود..

مثل اینکه هرجاییم پیدا نمیشه بخاطر واردات 2.3 تا داروخونه دارن حیف کرم خوبیه

دکتر رو نمیشناسم، اما بوتاکس موثره، هر 6 ماه تمدید کن، برند دیسپورت بهترینه، بعد هم مصپورت ایرانی، ن ...

سلام

اگر تهران هستید میشه لطفا دکترتون که بوتاکس کردید رو معرفی کنید.

ممنونم

و خدایی که به شدت کافیست.

من چین خیلی عمیق ندارم ولی خواهرم چروکهای خیلی عمیق داشت.رفتیم پیش دکتر سورگی بجنورد.کارش خیلی خوب بود.خواهرم بخاطر چروکهای عمیقش بین دوتا ابروش و زیر چشش ژل تزریق کرد و بقیه کار با بوتاکس انجام داد.منم فقط بوتاکس کردم.تومطبش چندتا کرم برای هرکدوممون تجویز کرد.خیلی خوب بود.تقریبا نزدیک ب 2ماه قبل رفتیم نتیجه کارش رو بعد حدود ده روز دیدیم.وای من ازاین پزشک مد نظر شما اطلاع ندارم.بازم تحقیق کن ک انشاالله لتونی بری پیش یه پزشک خوب.