2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری رفته

62 بازدید | 10 پست

بچه ها من پلی کیستم شوهرمم واریکوسل داشت پنجسال پیش عمل کرد الان تو اقدایمم ولی نتیجه نمیگیریم..شما اگ رفتین چه آزمایش و سنوگرافیایی گرفتین هزینه هاش در چ حده

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

بحق این وقت عزیز که دارن اذان میگن 

انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه گلم .

و به زودی زود خوشحال بشی 😍😍

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

عزیزم چرا میکرو نمیکنید یا آی وی اف؟

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم مشکل داره تا آخر امسال اگه خدا بخواد وان شالله بازم اگه خدا بخواد و بشه میرم آی وی اف

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
بحق این وقت عزیز که دارن اذان میگن  انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه گلم . و به زودی زود خوشحال ...

ممنون عزیزم انشالله‌..انشالله شمام نینیت و سالم بغل بگیری

عزیزم چرا میکرو نمیکنید یا آی وی اف؟

عزیزم اولین بار میخاییم بریم دکتر اصلا هیچی نمیدونیم از این درمانا سنمون کمه۲۰سالمونه پیشنهاد دادن بریم ناباروری 

منم همسرم مشکل داره تا آخر امسال اگه خدا بخواد وان شالله بازم اگه خدا بخواد و بشه میرم آی وی اف

انشالله ب ای وی اف نیاز پیدا نکنی و طبیعی نینی دار بشی

عزیزم اولین بار میخاییم بریم دکتر اصلا هیچی نمیدونیم از این درمانا سنمون کمه۲۰سالمونه پیشنهاد دادن ب ...

همسرتون باید آزمایش بده

شماهم آزمایش روز ۳پریود برای هورمون و سونو واژینال روز ۳

اگه همسرتون مشکل نداشته باشه تخمک هاتون با دارو بالغ میشن و آمپول میزنید آزاد میشه

اما اگه شوهرتون مشکل تحرک و مورفولوژی و‌‌..داشته باشن باید روشای کمک بارداری رو پیش بگیرید

همسرتون باید آزمایش بده شماهم آزمایش روز ۳پریود برای هورمون و سونو واژینال روز ۳ اگه همسرتون مشکل ...

مرسی عزیزم هزینه هاش چجوریه میدونین شما

مرسی عزیزم هزینه هاش چجوریه میدونین شما

هزینه آزمایش روز ۳برای من شد۶۴۰

چون ذخیره تخمدان آزمایشش شد۴۴۰

بعد fsh lh پرولاکتین و تیروئید و ویتامین دی ایناها هم بودن

اما برای شما فاکتورای دیگه رو هم میگیرن احتمالا مثه قند خون وهموگلوبین و..من از قبل اونارو گرفته بودم

ولی مهم ترینش هورمون ها و ذخیره تخمدان و هورمون هاست روز3سیکل

آزمایش همسرم شد132تومن

سونوی من شد140

هزینه آزمایش روز ۳برای من شد۶۴۰ چون ذخیره تخمدان آزمایشش شد۴۴۰ بعد fsh lh پرولاکتین و تیروئید و وی ...

اهااا من فکر۳ ۴میلیون و میکردم این خیلی کمتره خداکنه همه بدون نیاز ب این کارا مادر بشن