2777
2789
عنوان

سرترالین

2829 بازدید | 54 پست

سلام دوستان

نیاز به راهنمایی دارم

لطفا کسایی ک تجربه مصرف دارن کمکم کنن

من بخاطر اختلال اظطراب و وسواس فکر دکترم برام سرترالین۵۰ روزی نصف نوشت ....دو هفته اول خیلی اذیت شدم ولی بعدش خیلی حس بهتری نسبت به قبل دارو داشتم و الان ک روز ۲۵مصرفم هستش بازم حس میکنم افکار وسواسی مجددا اومدن دوستانی ک استفاده کردن از کی اثرشو دیدن...من چ انتظاری باید از این دارو داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای وسواس حداقل سه ماه باید صبر کنی وسواس دیرتر درمان میشه ولی من حس میکردم قرصش یکم ضعیفه زیاد اثر ...

اخه هفته گذشته فک میکردم خوب شدم دیگه ولی بازم ک اومد انگار نا امیدم کرد.البته دکترم گفت بعد ۱ ماه مجدد برم

حالا چند وقت میره و میاد بیماریت تا قرص تثبیت بشه برات . فقط همین سرترالین داده ؟

والا اول فقط سرترالین داد هفته بعدش اظطرابم خیلی زیاد شد طوریکه ک حالم بد بود بعد ی نصف پاروکستین ۲۰ رو هم گفت همراهش بخورم

اسی من سه روز اول نصف بعدش کامل میخورم 

روز سوم مصرفم هست و به شدت گیج میزنم و بیحالم انگار روهوا معلقم دست وپام توان نداره چشام دودو میزنه خیلی بده حالم 

به خاطر افسردگی بعد خیانت برام نوشته دکترم