2777
2789
عنوان

روز دختر مبارک....

455 بازدید | 99 پست

سلاااااام به همه ی گل دخترای ایران زمینم  

دخملااااا 

قشنگهااااااا 

جییییییگراااا 

قند و عسلااااااااا 

نقل و نباتاااااا 

عزیزای دل باباهااااا 

غصه خور مامانهااااااا 

رووووووزتون مبااااارک مهربووووونااااا 

****مامان هایی هم که دختر دارین روز گلهاتون مبارک باشه انشاالله همیشه سلامت و موفق باشن و باعث افتخارتون بشن****

اینم اهنگ دختر واسه شما فرشته ها

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج کردم روز دختر برا منم شامل میشه دیگه منم دخترم پسر نیستم ک 😂😎 پس باید ی کادو از شوهرم بگیرم 😂😂

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

منم روز دختر و به گل دخترم و تموم دخترای سرزمینم تبریک میگم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دخترا روزتون مبارک💜💜💜💜💜💜

💋💋💋💋💋💋💋💋💋

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ناری جونممممم روزت مبارک عزیز دلم

@narssiss73  

نیکی عزیزم روزت مبارک گل دختر

@دخترمهتابی  

آیلین جان دختر قشنگ روزت مبارک

@missaylin  

یاسمن جونم روز دختر گلت مبارک باشه از طرف من حسابی بوسش کن و گازش بگیر...خخخخخخخخخ

@یاسمن_۷۰  

دوست گلم کجایی نیستی روزتو هم مبارک باشه خانم دکتر آینده

@mahshidam  

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
💃💃💃💃💃 روزمون مبارکا باشه @narssiss73     @دخترمهتابی    

ای جانم مرسی عزیزم تا من داشتم پست میذاشتم به صورت لاکپشتی تو زحمتشو کشیدی ....مرسی خانوم گل

ممنون عزیز دلم کادو بده 

کارا شما هم زحمت بکش بیا روز دختر و به دخترت تبریک بگو....واسش چی گرفتی؟

@karaoke  

هوووووووووورااااااا

ناری جونممممم روزت مبارک عزیز دلم @narssiss73     نیکی عزیزم روزت مبارک گل دختر @دخ ...

میسی میسی میسی

چقده ذوق کردم

اولش خودم خودمو دعوت کرده بودم😂

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
کارا شما هم زحمت بکش بیا روز دختر و به دخترت تبریک بگو....واسش چی گرفتی؟ @karaoke    

منم کادو دوس دالم☹🥺

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤