2777
2789
عنوان

صبح تا شب کجا بوده؟😭😭

474 بازدید | 7 پست

سلام خانما من دیروز خونه مامانم بودم تا ظهر از شوهرم خبر نداشتم ظهر درحد یکساعت اومده بود خونه دوتا موضوع خیلی مهم میخواستم بهش بگم ک گفت میخوام برم پیش پسر عموم کار دارم (قرار بود پسر عموش یکاری براش انجام بده)

صبح بهم زنگ زد خیلی ناراحت و گرفته بود یکم سوال پرسید که دیروز چیکار کردی و... بعد من پرسیدم دیروز رفتی پیش فلانی(پسر عموش) ؟چیشد ؟ گفت اره هرچی گفتم بهش که این کارو برام بکن گفته بروی چشم حالا میام

الان یک هفتس دنبال پسر عموشه این کارو براش انجام بده

گفتم خوب چرا اینقدر امروز و فردا میکنه حتما نمیخاد انجام بده بیخیالش شو

گفت بهش گفتم

گفته جان دخترم انجام میدم

خلاصه من برام مبهمه گفت دیروز از صبح تاشب گرفتار بودم

گفتم خوب دیروز کجا بودی گفت من دارم قصه میگم برات؟

اما این چارکلام حرف از صبح تا شب طول می کشه؟؟؟

نهایتا یکساعت دو ساعت

دوباره بهش گفتم دیروز کجا بودی قطع کرد رفت خیلی ناراحت شدم😭

به نظرتون منطقیه این حرفش؟

میگم خوب عزیزمن تو اگ صبح تا شب پیشش بودی اون نمیتونسته یکی دو ساعت تایم بزاره کار تورو انجام بده؟

جوابمو درست نمیدههههه

نمیدونم کجا بوده

چجور ازش بپرسم؟باور کنم این حرفشو؟

از نظر من گیر اضافه میدی

باز خوددانی

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.