2777
2789
عنوان

میخام سقط کنم لطفا کمک 😣

386 بازدید | 49 پست

دوستان من یه دختر ۱۸ ماهه دارم تقریبا دو هفته پیش رابطه داشتیم یکی دو قطره فقط رفت داخل فرداش قرص خوردم ولی الان یه هفتس پریودم دیر شده بود بیبی چک گرفتم زدم مثبت شد.اصلااا امادگیشو ندارم برای یه بچه دیگه همسرمم فعلا وضع مالیش خیلی خوب نیس میخام سقط کنم تو رو خدا زخم نزنین من خودم هم دلم نمیاد گناه میدونم ولی شرایطمم جور نیس.بنظرتون چیکار کنم 

همسرمم میگه هرچی تو بگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر سقط نکن🥺گناه داره، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

فقط تصمیمت رو قطعی بگیر اگه کاری کردی که سقطش کنی کامل انجام بده وسط راه پشیمون نشی خدای نخواسته بچه ای بدنیا بیاری که مغزش آسیب دیده چون خیلی دیدم خانوما زعفرون میخورن چیز سنگین بلند میکنن که بچه بیوفته ولی بچه نمیوفته و آسیب مغزی میشه یک عمر زجر میکشه 

خواهرم ببخشیدولی شما که بچه نمیخوایدچرا سرسری برخوردمیکنید؟ بنظرمن اگه شرایطشوندارین سقطش کن چون بدنیااوردنش بدتره وقتیونتونی درست تامینش کنی

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
خواهرم ببخشیدولی شما که بچه نمیخوایدچرا سرسری برخوردمیکنید؟ بنظرمن اگه شرایطشوندارین سقطش کن چون بدن ...

انصافا بچه شکلات که نیس بخاطر وضع مالی سقط کنن،😔 نگه دارن، بلاخره که اوضاعشون خوب میشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔