2777
2789
عنوان

میخام سقط کنم لطفا کمک 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 49 پست
فقط تصمیمت رو قطعی بگیر اگه کاری کردی که سقطش کنی کامل انجام بده وسط راه پشیمون نشی خدای نخواسته بچه ...

اصلا شرایط ندارم بخدا دلمم نمیاد بندازمش گناه میدونم ولی اینکه بدنیا بیارم و نتونم از پسش بربیام هم گناهه 

هم برای دخترم هم اعصاب خودم هم وضع مالی همسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خانوما حق دارن برا بدنشون زندگی شون تصمیم بگیرن... ساکشن کن بی دردسره

آخه این زندگی یه نفر دیگه ست. مادر هرچقدر هم مهم باشه نمیتونه برای بچه اش تصمیم بگیره که سقط بشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نمیدونم یک هفته از تایم پریودم میگذره

اشکال نداره چون روح نداره .یک لیوان به درد نمیخوره سه وعده باید دولیوان اونم غلیظ باشه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
اصلا شرایط ندارم بخدا دلمم نمیاد بندازمش گناه میدونم ولی اینکه بدنیا بیارم و نتونم از پسش بربیام هم ...

عزیزم خوبه که به گناه اعتقاد داری، 

پس به رازقیت خدا هم ایمان داشته باش و نگهش دار، 

شما که همیشه وضع مالی تون یکسان نمیمونه، 

الان تو همین سایت خیلیا بعد سقط پشیمون شدن و بد بیاری اومده سراغشون 

توکل کن به خدا نگه دارش

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم فقط وضع مالی نیس خیلی مسائل دیگه هس 

عزیزم من برام هضمش خیلی سخته😔

انصافا بچه شکلات که نیس بخاطر وضع مالی سقط کنن،😔 نگه دارن، بلاخره که اوضاعشون خوب میشه 

خیلیا رو دیدم نشده .... بچه ها خودکشی میکنن واسه تبلت... انسان جایزالخطاست.... بچه آینده میخواد با اما اگر کار درست نمیشه

ایمان دارم عزیزم خدا روزی میرسونه ولی با این گرونیا بخدا سخته 

عزیزم توکل کن به خدا، 

گرونی ها هم ثابت نمیمونه، 

اگه این بچه رو سقط کردی بعدش گرونی تموم شد و مشکلاتتون تموم شد حسرت میخوریااااا

میگی چرا نگه نداشتمش💔