2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهر سابقم دست بزن داشت و همه چیو به ننش میگفت کار هم نمیکرد ، طلاق گرفتم خودمو نجات دادم، نترس اگر هم شآنت نیست جدا شو ،هیچکس از تنهایی نمرده دور از جونت. پای برهنه بهتر از کفشه تنگه 

دست بزنو بچه ننه هست مشاوره نرفتیدشایدبریدتغییرکرداگه زندگیتودوست داری تلاشتوبکن

عقیم یعنی اسپرم صفر البته قبل مشکل ناباروریش باهاش مشکل داشتم فزصت زیاد دادم خوب نشد الانم خانوادم نمیزارن برگردم خودمم میدونم برگشتم اشتباه اما حس تنهایی و ناامیدی داغونم کرده دعا کنید برام

منم شوهر سابقم دست بزن داشت و همه چیو به ننش میگفت کار هم نمیکرد ، طلاق گرفتم خودمو نجات دادم، نترس ...

اره منم بچه ننه شدید هردوشاغل بودیم کارت منو کنترل میکرد نکنه به خانوادم کمک کنم

دقیقا اما این حس مزخرف نابودم کرده

من نمیگم طلاق بگیر ، ولی خودت کارهاشو بزار رو ترازو خوب و بد و بسنج، خودتم گول نزن، اگر دیدی کفه ی بدی سنگین تره این راه و ادامه نده ، بخدا ۳ ماه اول سخته ولی یه کسی رو انتخاب کن که کنارش ارامش داشتی باشی، فردا بچه دار شدی برای بچهات پدر خوبی باشه الگوی خوبی باشه. امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری عزیزم 💜💜

من نمیگم طلاق بگیر ، ولی خودت کارهاشو بزار رو ترازو خوب و بد و بسنج، خودتم گول نزن، اگر دیدی کفه ی ب ...

عزیزم احساسم روانیم کرده اما عقلم چیز دیگه میگه خانوادمم برگردم طردم میکنن