2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۳سالمه. مجردم. یک ساله با یه پسری هم سن خودم در ارتباطم . هم دانشگاهی بودیم. خیلی خیلی خیلی پسر خوب و چشم پاکیه. تحصیلات خوبی داره. خانوادش هم تا جایی که من می‌دونم خوبم . از نظر وضع مالی هم بد نیستن باباش مدیر یکی از بخش های شرکت نفته. ولی مشکل اینه که بهم میگه تا ۲۶ یا ۲۷ سالگی صبر کن تا بتونم خونه ماشین کار جور کنم باباش گفته احتمال زیاد میبرش پیش خودش توی شرکت نفت. بخاطرش خواستگارامو رد میکنم یه خواستگار پولدار داشتم ردش کردم . چون میتونم اون واقعا عاشقانه از عشقش مطمعنم به حد جنون عاشق منه. بنظرتون چیکار کنم؟ خودش هم دستش بستس میگه بزار سربازیم تموم شه شرایط رو درست میکنم . سربازیش هم یک سال هست 

ببین من ک پسرم میگم اگ بچه خوبیه و مطمئنی صبر کن براش حالا ازدواجم نه بیاد نشونت کنه ک خیالت راحت بش ...

از خوب بودنش که خیلی مطمعنم. خیلی پسر پاک و خوبیه. به مامانش گفته بود ولی مامانش گفت هنوز سربازی چجوری بریم خواستگاری باید یه چیزی داشته باشی 

خب شرایطش ک خوبه..ولی شما باس ی تضمینی‌داشته باشی!!نمیترسونمت ولی خالی خالی منتظرس بمونی؟

به مامانش گفته بود ولی مامانش گفت هنوز سربازی چجوری بریم خواستگاری . بنظرت ۲۶ یا ۲۷ واسه دختر دیر نیست؟

از خوب بودنش که خیلی مطمعنم. خیلی پسر پاک و خوبیه. به مامانش گفته بود ولی مامانش گفت هنوز سربازی چجو ...

مطمئن نباش من ک پسرم میگم ۹۰ درصد پسرا عشقشون از رو شهوته اگ اونی ک میخای جزو اون ۱۰ درصده نگران نباش و ب پاش بمون چون ارزششو داره ولی هیچ وقت رو پاک بودن پسری مطمئن نباش