2777
2789
عنوان

ایا شما هم مهر طلب هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 67 پست
نمیدونم چرا اینطور شدم اما احساس میکنم منم اینجورم از این حالم خستم ..چون احساس بی ارزشی دارم چون هم ...

عزیزم هرآدمی یه خوبی داره وقتی خدا تورو هلوآفریده وهستن آدمایی که هلودوست ندارن....لازم نیست تظاهربه موزبودن کنی چون اون موقع دیگه هیشکی دوستت نداره چون دیگه خودت نیستی

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قلبا ادم بسسار مهربون ودل رحمی هستم اما شاید این حالت بعد از برخوردهای سرد وبیجای بعضی از اطرفیانم بوجود امد ولی هرچی که هست من دوست داشتم تو دنیا هیچی برام مهم نبود 

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ..ارام تر از آهو بی باکترم از شیر....هرلحظه که می کوشم درکار کنم تدبیر ...رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ...خداجونم ماکه همش تسلیمت بودیم پس توهم هوامونو داشته باش وکمک کن ارامش واسایش فراوون داشته باشیم ♥️♥️
درمانش چجوریه

درمان داره مر حله اول افزایش اعتماد به نفس خودباوری و ارزش گذاشتن به خودته عزیزم باید یاد بگیری به شخصیت خودت احترام بزاری

من زن بودنم را دوست دارم. 

آنها خود را در نظر دیگران جستجو می کنند. اگر چیزی از آنها طلب کنید بدون در نظر گرفتن خواسته های خود به شما پاسخ مثبت می دهند. اگر قصد دارید با چنین فردی به مسافرت بروید، اگر تمایل او مسافرت به شمال کشور باشد و شما بخواهید به جنوب کشور سفر کنید، بی درنگ نظر خود را تغییر خواهد داد و برای جلوگیری از تنش و نشان دادن چهره ای مهربان از خود، با شما موافقت می کند.

پیام های دوپهلو در گفتگوها نیز یکی دیگر از نشانه رفتار آنهاست. اگر نظری داشته باشند و ببینند در پی آن مسئولیتی نهفته است، بسرعت با ابهام گویی آنرا تغییر می دهند. برای اینکه بتوانید با این حربه آنها مقابله کنید، در مسائلی که نیاز به تصمیم گیری دارد ابتدا نظر او را بپرسید.

اگر دیدید از پیام های دوپهلو استفاده می کند از او بخواهید بصورت مکتوب و صریح نظر خود را اعلام نماید. شخصیت مهرطلب علاقه ای ندارد در خط مقدم تصمیم گیری قرار گیرد.

عزیزم هرآدمی یه خوبی داره وقتی خدا تورو هلوآفریده وهستن آدمایی که هلودوست ندارن....لازم نیست تظاهربه ...

نه عزیزم من ذاتا ادم مهربونی هستم تظاهر به خوبی نمیکنم اما رفتارهای سرد بقیه این حالت دویدن به دنبال اونها رو در وجود من درست کزد

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ..ارام تر از آهو بی باکترم از شیر....هرلحظه که می کوشم درکار کنم تدبیر ...رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ...خداجونم ماکه همش تسلیمت بودیم پس توهم هوامونو داشته باش وکمک کن ارامش واسایش فراوون داشته باشیم ♥️♥️
عزیزم هرآدمی یه خوبی داره وقتی خدا تورو هلوآفریده وهستن آدمایی که هلودوست ندارن....لازم نیست تظاهربه ...

تفسیرتون بامزه و جالب بود خیلی و البته رساننده نتیجه   

دنبال درمان نیستی عزیزم  ؟

چجوریه ..اصلا نمیدونم چکار کنم توان مقابله با رفتارهای بعضی ادمهای اطرافم ندارم فکر میکنم نمیتونم مقابلشون بایستم

من قلبا ادم بسسار مهربون ودل رحمی هستم اما شاید این حالت بعد از برخوردهای سرد وبیجای بعضی از اطرفیان ...

عزیزم می دونید یه تست هست میگه می خواید بدونید مهربونید یا مهرطلب اگر شما در حق کسی مهربونی کردید و انتظار مهربونی و محبت متقابل رو نداشتید و منتظر جبران نباشید شما مهربونید