2777
2789
عنوان

میگرن

226 بازدید | 16 پست

میگرنم دوباره برگشته سه روزه سرم و تمام بدنم درد میکنه  اشتها ندارم  بوی غذا و صدا نور اذیتم میکنه 😔😔😔😔بچه ی کوچیکم دارم میرم امپولو سرم میزنم همونلحظه خوب میشه فردا دوباره درد دارم پاهام  اصا بی حال میشه نمتونم راه برم 

چکاااار کنم 😔😔😔😔

من الان 4 تا دونه قرص مصرف میکنم.

ولی هر روز سردرد دارم 

ماه بعد دوباره باید برم پی متخصص 

فثط خدا میدونه تو بارداری چی کشیدم 😳😳😳

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرماه یبار سردرد خیلی شدید میشم از پیشونی و چشام شروع میشه کلی شیاف و قرص و دارو تا اینک اروم میش ...

نه فک کنم بخاطر پرزود هورموناتون بهم میریزه سر درد میشین 

میگرن چندروز یا چندهفته طول میکشه 

من الان 4 تا دونه قرص مصرف میکنم. ولی هر روز سردرد دارم  ماه بعد دوباره باید برم پی متخصص&nbs ...

من تا ماهر۴ بارداری هرروز داشتم اما بعد از ۴  کلا سر دردم رفت  

دیگه خوب بودم تا اینکه ایندفعه دوباره گرفته  قبلا متخصص میرفتم دارو داد خوردم خوب شدم  اما خودش میگفت اون داروهارو  زیاد مصرف نکنم بهتره 

مشکلم اینه فقط سرم نیس هروقت میگیره تمام بدنم شل میشه و درد داره جوری ک حرکت نمتونم کنم 

الانم با بچه کوچیک وااااقعا سخته

من تا ماهر۴ بارداری هرروز داشتم اما بعد از ۴  کلا سر دردم رفت   دیگه خوب بودم تا اینکه ای ...

منم بچم ی سالشه ... از ماه 5 بعد زایمان برگشته و خوب نشده 

😭😭😭

منم میگرن دارم

از عصر شروع شده ولی فعلا تحمل

میکنم

شیاف گذاشتم یک درصد اثر نداشت

لعنت بهش وقتی فکرشو میکنم تا چندروز همین وضعم حالت تهوع میگیرم

من پاهام درد میگیره درد میریزه همه بدنم انگاری

وااای بچه من ۱۴ ماهشه  چکار میکنی موقع درد ، چجوری ب کارات میرسی  برای تو هم بدنت بی حس ...

نه بدنم شل نمیشه 

تموم جمجمه ام درد میگیره و پشت گردنم 

واقعا کلافه میشم با بچه 

اره اونموقع اسکنو نوار مغز گرفته بودن ازم اینقد شدید بود  کلی دکتر عوض کردم تا یجا بلاخره داروه ...

کدوم داروهاروبراتون داده؟دکتربرای من والپرات سدیم داده؟من والپرات وامیتریبتیلین میخوردم الان فقط والپرات میخورم امی تریبتیلین بهم نساخت چه دارویی به شماداده