2777
2789

انگار دیشب داشتیم شوخی میکردیم با خنده بش گفتم کاش بت نمی اومدم بعد خندیدیمو بغلش کردمو گفتم شوخی میکنم عشقم دیشب خندید چیزیم نگف ولی از وقتی رف قهره نمیدونم چه مرگشه بنظرتون من زنگ بزنم بش یا منتظر بمونم اون بزنه دیشب هر چی پیام دادم جواب ندادو پیچوند ک خستم من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بت نمیومدم دیگ ینی چی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بزار خودش زنگ بزنه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

باهاش حرف بزن و بگو اگه از اون حرفم ناراحتی من فقط شوخی کردم واقعا منظوری نداشتم. بعد اگه دیدی همچنان قهره یکم به حال خودش بزار تا اعصابش بیاد سرجاش.

در ضمن دیگه هم از این شوخیا نکن دختر  اشتباه بزرگی کردی چون این حرفا حتی اگه به شوخی باشه ته دل طرف میمونه. و پایه های زندگیتو سست میکنه

بگو چشم  

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

نع گلم بهش زنگ بزن بگو ناراحت شدی از حرفم؟

اولش انکار میکنه

بعد تو برو سر اصل مطلب و بهش بگو فقط میخواستم بخندیم همین

تا حرف دلش رو هم نزده بیخیال نشو

همین الان زنگ بزن بهش بگو وقت داری