2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روسری های شاد و خوش رنگ ،همیشه یه عطر ملایم بزنید

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

رنگ ساق دستت با شالت ست باشه رنگ کیف و کفشت باهم ست باشن

رنگای تیره زیاد نپوش روسری های رنگارنگ بزار

یکم ارایش کن درحد خیلی کم 

یه عطر بسیار ملایم هم بزن

ناخناتو از ته نگیر مرتب و سوهان کشیده باشن

برخوردت و رفتارت با همه متین و مهربون باشه با نگاهت بیحجابو شماتت نکنی باهمجور خانمی خوش برخورد باش

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

چادرت همیشه تمیز و صاف باشه..

زیرش روسری یا شال مدل لبنانی ببند گیره‌ بزن که کج و شل نشه..

اگه مدل مانتو ساق میخواست ساق و روسری ست باشه 

کفش‌ها همیشه تمیز و واکس زده...

چادر هیچ وقت از سر نیفته رو شونه هام حالا یه کش ببند به چادر یا روسری مدلش سُر نباشه

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»

چادر کمری بنظر خیلی شیکه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ست روسری و ساق دست یا روسری و کیف و کفش...

من خودم به اجبار چادر میپوشم

اول اینکه یه چادر بگیرین که راحت باشه...اگه کیف داشتین اذیت نشین

مدل چادر من حسنی هست و واقعا اذیت میشم

اصلا کیف نمیتونم با خودم جایی ببرم

دوم اینکه بتونین چادر رو خوب مهار کنین و شلخته نباشید

بعضی وقتا واقعا کنترلش سخت میشه وقتی باد میاد یا چیزی 

در کل خیلی چیز بدیه کاش مجبور نبودم بپوشم

اول ازهمه انتخاب چادر مهمه

چادری رو انتخاب کنیم ک بهمون میاد برای مثال اگه چاقیم چادرای جلوبسته مارو چاق ترنشون میده پس انتخاب خوبی برامون نخاهدبود

دوم اینکه چادرمون ازپایین ن اونقد بلند باشه ک همه جابماله ن اونقدی کوتاه باشه ک ظاهرخوبی نداشته باشه بهترین قدبرای چادر س سانت بالای کفش

ماها ک چادری هستیم باید تمرکز کنیم روی کفش وروسری ومعمولا ساق دست

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎