2777
2789

ی خواب دیدم نمیدونم کی بود هیچی نگفت هیچ حرفی نزدیم صورتشم ندیدم فقط ی کاری انجام داد ومن از خواب پاشدم 

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 

نه  

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم تو خواب حس میکنه ک کی هستن 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

من تو بچگی خواب حضرت زهرا رو دیدم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

چکار؟

اگه دوست داری بگو

معمولا این که چه کسی هستند

تو خواب الهام میشه به انسان

نیاز به معرفی نیست

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

اره من حضرت فاطمه رو تو خواب دیدم داخل بهشت بود کنار چشمه کوثر نشسته بود چشمه حضرت فاطمه رو ندیدم ولی چشمه کوثرو واضححح دیدم هنوزم یادمهه اییینقدددد نوورانی بود برق میزد توش مروارید بود

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

چند سال پیش یه مشکلی داشتم از زندگی نا امیدم کرده بودخواب دیدم یه بانوی نورانی باچادر سفید یعنی منبع ارامش بود رفتم پیشش دستی کشید به سرم.

از اون زمان خوب شدم .قبلش اعتقاد نداشتم ولی بعدش تمام زندگیم و خانوادم به فدای خانوم فاطمه زهرا

خب حس کردی حضرت زهرا(س)هستن؟

نه اصلا تو خواب اون موقع تو فکر هیچ امامی نبودم ولی ی ختم برداشته بودم برا ام البنین برا شفای دخترم 

ا ن موقع تو خواب میگفتم این کیه اومده بالاسر دخترم 

میگن اینجور خوابارو براکسی تعریف نکنین خواب های معنوی منظورمه

حق باشماست اما خیلی فکرم درگیرهست از دیروز تا حالا ی جوری ارامش پیدا کردم نمیدونم کی بود 

میدووونم اینجور خواب ها ارامش خاصی دارن 😍😍😍به حرف دلت توجه کن میگه خواب کیو دیدی

من خودم حس میکنم حضرت ام البنین باشه 

ولی نورانی نبود حتی چهرشو ندیدم