2777
2789
عنوان

قند ناشتای بالا!!!!!!

406 بازدید | 12 پست
خیلی نگرانم اواخر بارداریم قندم بالا رفت وبا رژیم غذایی کنترل شد الان بعد از 10ماه آز دادم 320بوده خیلی نگرانم یعنی میاد پایین ....؟؟؟؟؟؟؟؟باید برم دکتر
خنده ی زیبایت دلیل زندگی ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما برو دکتر. فکر کنم دچار دیابت بارداری شدی عزیزم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
بیبین تجویزت دکترت چیه اما هر روز نصف لیوان عرق شنبلیله
.بعد از صبحانه وشامت ا فنجون چای سبز بخور
کندر خیلی قند رو میاره پایین .پیاز وسیر هم عالیه واسه دیابت
من تجربه طولانی در امر دیابت دارمممممممممممممم
این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
برو دکتر حتما باید قرص بخوری
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اره عزیز دلم 100 در 100 میدونم که موثره. تازه میگن با خوردن ماست و گزنه هم قند میاد پایین گلم. اصلا قصدم زیر سوال بردن تجویزاتون نبود پست رو که گذاشتم پست شما رو دیدم