2777
2789
عنوان

کسی دعای دعا نویس داره؟؟

723 بازدید | 22 پست

کسی دعای دعانویس رو داره برای شفا رزق روزی محبت یا ...هردعایی دارید میشه بگید ممنون میشم 

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
نه بیین دعا نویسی اصلا چیز جالبی نیست

والا جالب که معلومه نیست ولی واقعیه

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعانویس بامحبت و رزق و روزی خوب نیست که سورهای قرانی بهتر جواب میدن

خب همونارو میگم

واقعیت داره من شکی درش نمی بینم چون تو قران امده رزق روزی محبت باسورهای قرانی جواب گرفتیم

کدوم سوره ها ؟؟

سلام ،،،اینها ربطی به دعانویس و این چیزای کفرآمیز نداره ولی من تجربه کردم خوب بود...آیه: ومن یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لا یحتسب ومن یتوکل علی الله فهو حسبه ان الله بالغ امره قد جعل الله کلا شیئ قدرا،برای رزق و روزی بعد نمازها،،،،وقتی خیلی ناراحتی:لا اله الاانت سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له ونجیناه من الهم والغم وکذلک ننجی المؤمنین،،،جلب محبت همسر ذکر: یا ودود،،،خواستگار اومدن :دعای معراج،،،رفع مشکلات:زیارت عاشورا،،سوره یس،،آرامش روحی:نمازشب ،،

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

برای خوب شدن حال اهل خانه و رفع دعوا و مشاجره 30بار سوره قدر میخونیم وبه اب فوت میکنیم  و ازون اب در چای و غذا استفاده میکنیم اثر داره

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
سلام ،،،اینها ربطی به دعانویس و این چیزای کفرآمیز نداره ولی من تجربه کردم خوب بود...آیه: ومن یتق الل ...

سلام خیلی ممنونم که گفتید🙏