2777
2789

ی خانومی گلی تحقیق کرده بو در موردش و کلی اطلاعات بدرد بخور نوشته بود، کسی این تاپیک رو دیده یا حداقل استارتر رو میشناسه؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
نمیدونم تایپیکش رو ولی سوالت چیه

تست اچ پی ویم مثبته، دکتر گفت نوعه بی خطره فقط برام شربت ایمونیس نوشت، نمیدونم چیکار کنم؟ الان یعنی همسرمم آلودست؟ 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست اچ پی ویم مثبته، دکتر گفت نوعه بی خطره فقط برام شربت ایمونیس نوشت، نمیدونم چیکار کنم؟ الان یعنی ...

بله هر دو صد درصد مثبتین

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.

بی خطر داروی خاصی نداره

همون پر خطر هم داروی خاصی ندارع، فقط باید سیستم ایمنی رو قوی کنی.

و سالی یه پاپ اسمیر انجام بدی

بله هر دو صد درصد مثبتین

ممنون حتما براتون صلوات میفرستم و دعا میکنم 

برا زگیل هم خو هر کی یه کاری میکنه لیزر و فریز و یه قطره دستسازه، که قطره ارزونترین و راحت ترین ک ...

دکتر معاینه کرد گفت اصلا نمیبینم زگیل رو، ولی خب تستم مثبته دیگه

ممنون حتما براتون صلوات میفرستم و دعا میکنم 

سلامت باشی عزیزم.

نگران نباش، منم روزای سختی رو گذروندم وقتی مثبت شدم،سختیش اول از این جهت بود که میترسیدم خطرناک باشه

و وقتی فهمیدم چجوری این زگیل منتشر میشه سخت تر شد

ولی با هر دو کنار اومدم تقریبا

سلامت باشی عزیزم. نگران نباش، منم روزای سختی رو گذروندم وقتی مثبت شدم،سختیش اول از این جهت بود که م ...

میبخشین من همش سوال  میپرسم، چیکار کردین دقیقا؟ 

برای رابطه چطور محافظت کردین؟

میدونی چطو منتشر میشه

نه خیلی اطلاعات کاملی ندارم، یعنی حتی از لباسهامم؟ 

میبخشین من همش سوال  میپرسم، چیکار کردین دقیقا؟  برای رابطه چطور محافظت کردین؟

محافظت نمیخواد، دیگه ویروسش رو هست تو بدنت همیشه

فقط رابطه دهانی رو من قط کردم، چون شنیدم ممکنه دهن هم زگیل بزنه