2777
2789
عنوان

خیانت زوجین

240 بازدید | 5 پست

به نظر شما تو زندگیه زناشویی زوجین بیشتر مردها خیانتکارن یا زنها؟

و  علت اینکه زن خیانت میکنه چیه و به چه علتی مرد خیانت میکنه؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

بنظرم مردا. 

نمیدونم دلایل مختلف داره. یکیش ذات خراب. یکیش ازدواج غیر عاقلانه و بدون شناخت. یکیش نداشتن تفاهم و تلاش برای حفظ زندگی

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونه دونه مثال نمیزنم 

فقط اینو بگم من اگه چه مرد باشم چه زن وقتی دارم میرم سمت یکی باید چشممو ببندم و فقط به خودم فکر کنم و لذت حالا چه جنسی چه لاسیدنی چه چشم هیزی و دیگه به هیچی فکر نکنم این یعنی خودخواه بودن و به همچین ادمی نمیشه اعتماد کرد

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

بیشتر مردا ، مخصوصاً تو ایران چون  فرهنگ مردسالارانه متأسفانه وجود داره‌ تو بعضی خونواده‌ها هم پر رنگه و خیانت رو واسه آقایون زیاد عیب نمیدونه و بدبختانه خیلی از خانوما بخاطر وابستگی مالی یا وجود بچه خیانت رو تحمل می‌کنن تازه مقصر هم شناخته میشن که حتمن کم گذاشتی که شوهرت خیانت کرده تازه سعی می‌کنه همسر بهتری هم بشه !! 

چی بهتر از این واسه یه آقای خیانت‌کار!

ولی وقتی که یه خانوم خیانت کنه ، شوهر در دم جدا میشه بدون توجه به بچه، به زن لقب خراب هم میدن و رسوای عالم میشه حتی خونوادش هم طردش می کنن

بنظرم خیانت هیچ دلیل و توجیهی نداره به جز هرزگی محض ! 

بیشتر مردا ، مخصوصاً تو ایران چون  فرهنگ مردسالارانه متأسفانه وجود داره‌ تو بعضی خونواده‌ها هم ...

دقیقا وقتی مرد خیانت کنه میگن زن مقصر بوده بیچاره مرده حتما زنش بهش نمیرسیده و حتما علی الخصوص از نظر ج ن س ی.

وقتی زن خیانت کنه ۱۰۰درصد بهش میگن هرزه و انگ زن فلال... میبندن بهش حتی یه جورایی مرد  تشویق میشه به اینکه اگه باغیرتی زنده نمیزاشتیش

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆