2777
2789

سلام دوستان

من بعد از میکرو خوشبختانه باردار شدم دیروز برای سونوی شکمی رفتم. شش هفته و یک رو طبق سونوی شکمی سن بارداری من بود و تعداد ضربان قلب جنین 100 بود. پزشکم تاکید داشت دو هفته دیگه تکرار کنم و گویا تعداد ضربانش رو خیلی خوب ندونست. نظر شما چیه؟ 

خدا برات حفظش کنه گلم 

من پسر دومم ۶ هفته و یک روز ضربان قلبش ۱۱۲ بود و خداروشکر صحیح و سالم دنیا اومد و الان قربونش برم ۲ سال ۳ ماهش ...خودت و دلنگران و استرسی نکن 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر. سالمه نگران نباش واست خوب نیست عزیزم. ببخشید کجا میکرو کردین؟ با اولین انتقال نتیجه گرفتین؟ مشکلتون چی بود چون منم میخوام میکرو کنم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
خدا برات حفظش کنه گلم  من پسر دومم ۶ هفته و یک روز ضربان قلبش ۱۱۲ بود و خداروشکر صحیح و سالم د ...

خدا حفظش کنه براتون عزیزم ، صد خیلی کمتر از صد و دوازدهه اخه، یادت نیست سایز جنینتون چند بود تو این سن.؟ برای من 3.4 میلیمتر بود 

خب خداروشکر. سالمه نگران نباش واست خوب نیست عزیزم. ببخشید کجا میکرو کردین؟ با اولین انتقال نتیجه گرف ...

من پیش دکتر طرازی آبان دفعه دوم گرفت خدا رو شکر 

خدا حفظش کنه براتون عزیزم ، صد خیلی کمتر از صد و دوازدهه اخه، یادت نیست سایز جنینتون چند بود تو این ...

نه متاسفانه سونوگرافیشو دارم منتها الان خونه مامانمم چند روز دیگه میرم اگه گمتون نکردم براتون میزارم عکسشو 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات