nikrt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 25 عنوان ضربان قلب جنین هفته ششم بارداری بعد از میکرو 395 بازدید | 10 پست سلام دوستانمن بعد از میکرو خوشبختانه باردار شدم دیروز برای سونوی شکمی رفتم. شش هفته و یک رو طبق سونوی شکمی سن بارداری من بود و تعداد ضربان قلب جنین 100 بود. پزشکم تاکید داشت دو هفته دیگه تکرار کنم و گویا تعداد ضربانش رو خیلی خوب ندونست. نظر شما چیه؟ 1400/03/20 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anna88 عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 8367 فک میکنم بین ۹۰ تا ۱۱۰ خوبه میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
محمدحسن۱۳۹۶ عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 2655 خدا برات حفظش کنه گلم من پسر دومم ۶ هفته و یک روز ضربان قلبش ۱۱۲ بود و خداروشکر صحیح و سالم دنیا اومد و الان قربونش برم ۲ سال ۳ ماهش ...خودت و دلنگران و استرسی نکن سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 خب خداروشکر. سالمه نگران نباش واست خوب نیست عزیزم. ببخشید کجا میکرو کردین؟ با اولین انتقال نتیجه گرفتین؟ مشکلتون چی بود چون منم میخوام میکرو کنم خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
nikrt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 25 فک میکنم بین ۹۰ تا ۱۱۰ خوبه یه مقدار دکترم نگرانم کرد
anna88 عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 8367 یه مقدار دکترم نگرانم کرد نه اونم خواسته مطمن شه. ایشالا خدا نگهدارش باشه❤️ میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
nikrt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 25 خدا برات حفظش کنه گلم من پسر دومم ۶ هفته و یک روز ضربان قلبش ۱۱۲ بود و خداروشکر صحیح و سالم د ... خدا حفظش کنه براتون عزیزم ، صد خیلی کمتر از صد و دوازدهه اخه، یادت نیست سایز جنینتون چند بود تو این سن.؟ برای من 3.4 میلیمتر بود
nikrt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 25 نه اونم خواسته مطمن شه. ایشالا خدا نگهدارش باشه❤️ ان شالله عزیزم توکلم به خداست خدا خودش همه رو به خواسته دلشون برسونه
nikrt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 25 خب خداروشکر. سالمه نگران نباش واست خوب نیست عزیزم. ببخشید کجا میکرو کردین؟ با اولین انتقال نتیجه گرف ... من پیش دکتر طرازی آبان دفعه دوم گرفت خدا رو شکر
محمدحسن۱۳۹۶ عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 2655 خدا حفظش کنه براتون عزیزم ، صد خیلی کمتر از صد و دوازدهه اخه، یادت نیست سایز جنینتون چند بود تو این ... نه متاسفانه سونوگرافیشو دارم منتها الان خونه مامانمم چند روز دیگه میرم اگه گمتون نکردم براتون میزارم عکسشو سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات
nikrt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 25 نه متاسفانه سونوگرافیشو دارم منتها الان خونه مامانمم چند روز دیگه میرم اگه گمتون نکردم براتون میزارم ... ممنون میشم باز بهتون یادآوری میکنم