بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش از این مد جدید که آشپزخونه پیداس من دوست ندارم ی وقت آدم ی کاری میخواد انجام بده کسی نبینه ولی تحت کنترلی
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
به متراژ خونه هم ربط داره برای متراژ کم بدون اپن و اینکه کف اشپزخونه وپذیرایی دقیقا مثل هم باشن خونه رو بزرگتر ودلبازتر نشون میده اما برای متراژ بالا به نظرم اشپزخونه درب دار وبسته بهتره
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
به نظرم جزیره به هر خونه ای نمیاد خونه باید حالت مربعی داشته باشه و بزرگ باشه بدون اپن هم حس راحتی رو جلوی مهمون از آدم میگیره همون اپن مدل میز که میگی به نظرم قشنگتره