2777
2789
عنوان

دوران پریودی درد دارم

215 بازدید | 23 پست

وقتی مجرد بورم زیادی درد داشتم دکتر رفتم گفت طبیعیه تا متعل شی خوب میشی متهل شدم خوب ک نشدم بدتر هم شدم بخدا ب کمکتون نیازمندم داغون میشم تو روز اول و دوم پریودی چیکار کنم😣😞

💪😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری ام فیبروم دارم.البته موقع نزدیکی هم درد دارم قرار شده ماه بعد برم عکس رنگی دکتر گفت شاید بخاطر چسبندگی و اندومتریوز رحم باشه. رحمم هم ک همیشه خشکه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

به منم گفتن ازدواج کنی دردش میره نازه بدترم شد

راهی نیس

من مجبوری میرم امپول میرنم تا دردش بره🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
منم اینجوری ام فیبروم دارم.البته موقع نزدیکی هم درد دارم قرار شده ماه بعد برم عکس رنگی دکتر گفت شاید ...

من دردم داغون کنندس دکتد خوب بلد نیستی بخدا بعضی مواقع میگم خودکشی کنم😭

💪😎

سعی کنید رحم رو گرم نگه دارید با حوله یا کیسه گرم و ترشیجات و سردیجات نخورید مخصوصا چند روز قبل پریود و دوران پریود. بعد متوجه میشی چقد درد کمتر و حتی از بین می ره.بیشتر بیماری ها ناشی از سردی بدن.فیبروم و کیست بخاطر سردی رحم.سنگ کلیه بخاطر سردی کلیه. تیروئید و..ام اس و..همه بیماری سردمزاجی هست

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من دردم داغون کنندس دکتد خوب بلد نیستی بخدا بعضی مواقع میگم خودکشی کنم😭

اخ منمممم امروز شدم دارم میمیرمممم در حد مرگ دردم میگیره لنت ب پریود

من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش!