2777
2789
عنوان

شوهر روانی میگه بیا طلاق بگیریم

476 بازدید | 20 پست

خلاصه داستان خیلی طولانیه شوهرم به شدت مشکل روانی داره جلو بقیه دوس داره منو ضایع کنه به شدت قیافمو مسخره میکنه نمیتونم یه کلمه در گوشی باهاش حرف بزنم شروع میکنه حرفمو به بقیه میگه ،مدام غر میزنه، چرت وپرت میگه، همش منو میزد 

الان با این کلکسیون خوبی ها

میخوای بمونی پیشش چیکار؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدیم مسافرت خیر سرمون خونه بابای اون یه هفته بودیم یعنی جرات نداشتم بگم بالای چشمت ابرو چون میدونستم مثل همیشه شلوارمو کراواتم میکنه اوناهم خوشحال میشن

بعدش اومدیم خونه ما خواهرم بچه هاش به شدت پیش فعال هستن اینم روانیه بگو به توچه بچه هاش که خونه تو رو خراب نمیکنن خونه پدر بزرگ خودشونه وقتی اینا اونجوری میکنن این به من بد میشه

بعدش خواهرم گفت بریم بازار گفتم ۱۰۰بده گفت نمیدم گفتم چرا گفت چون ندارم گفتم ۳۵میلیون تو کارتته خلاصه گفت ازهمتون بدم میاد بعدش من باناراحتی رفتم توحموم سرشونه کنم به مامانم میگه دخترت دیونست منم دیگه داشتم خفه میشدم خلاصه تاجایی که تونستم جیغ کشیدم اونم گفت بیا طلاقت بدم بعدشم رفت

واقعا نمی‌دونم چطور و چرا حاضرید با این آدما بسازید همه چی یه طرف کتک هم میزنه باز میمونی چرا آخه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هستید یا نه بگم بقیشو

تاپیک زدی که بگی دیگه

بگو میان میخونن گفتی لایکم کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید