2777
2789
عنوان

شوهر روانی میگه بیا طلاق بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 20 پست

الان این بلا رو سرم میاره دو روز دیگه انقد میگه گه خوردم عاشقتم ،من اصلا کاری به غلط کردنش ندارم ولی۱۹ سالم بود که خدا یه دختر سندروم دان بهم داد خودم فک میکنم انقد خل بازی شوهرم درآوارد وکتکم زد این بلا سر بچم اومدبعد از اون هزار بار خواستم جدابشم ولی یه بچه مریض اونم دختر منم بدون پشتوانه موندم چکارکنم بخدا،اگه الان باردارنبودم صد درصد جدامیشدم نمیدونم چیکار کنم

تو حالت خوبه که خودت نمیگی طلاق بگیریم؟

منظورم همین بود اون روانیه اون وقت اون خسته شده 😶😶برای خودمم جالبه من بخاطر بچه هام تا حالا ساختم بخدانمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم همین بود اون روانیه اون وقت اون خسته شده 😶😶برای خودمم جالبه من بخاطر بچه هام تا حالا ساختم ...

عزیزم ❤️چه مسئولیت سختی 19سالگی به گردنت افتاده 

انشاله سایتون همیشه بالاسر بچه ها باشه 

عزیزم ❤️چه مسئولیت سختی 19سالگی به گردنت افتاده  انشاله سایتون همیشه بالاسر بچه ها باشه

کاش بچه منم مثل بقیه بچه هاسالم بود اون وقت میکوبیدم توی دهنش مهرمو میبخشیدم با دخترم میرفتیم دنبال زندگیمون🥺🥺