2777
2789
عنوان

خونم انگار بمب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 38 پست

کیف کن استراحت کن خخخ منم باردارم شام بزور ساده گذاشتم .خونم ترکیده تازه دخترم هم داره کارتون میبینه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
کیف کن استراحت کن خخخ منم باردارم شام بزور ساده گذاشتم .خونم ترکیده تازه دخترم هم داره کارتون میبینه ...

منم پسرم گند زده همه جا منم بیخیال شوهرمم ساندویچ فلافل اورد جات خالی دیگه امشبم تنبلی رد کردیم  

جاوید عشق مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم پسرتو میخوای جاوید بزاری 🤩 به سلامتی باشه  وای خیلی قشنگه پسر داداش منم جاویده اسمش ۳ سال ...

اسم بچه اولم جاوید عزیز دلم اسم این یکی هنوز نمیدونم چی بزارم تو اسمی سراغ نداری به جاوید بخوره؟

جاوید عشق مامان
اسم بچه اولم جاوید عزیز دلم اسم این یکی هنوز نمیدونم چی بزارم تو اسمی سراغ نداری به جاوید بخوره؟

به سلامتی باشه الهی دامادیشونرو ببینی😘

نه تا حالا بهش فکر نکردم واقعا اسم تکیه 

یه خورده هم ردیفش اسم پیدا کردن سخته

با هم مهربان باشیم ♥️