خانمxyz مدیر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 عنوان خانوما من خیلی دهن لقم | مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 43 پست همه چیز زندگبمو از ریز و درشت ب همه میگم چیکار کنم از کجا شروع کنم تا ترک کنم این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡 1400/03/20 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ensh عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11485 حس میکنم سبک میشم ولی چون حریم خصوصی ندارم بدم گیاد حس میکنم احمق بتظر میرسم گاهی بشین بنویس و خودتو خالی کن
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 شاید دنبال جلب محبت و صمیمیت دیگرانی به خودت متکی باش عزیزم..در درون خودت و از تنهایی خودت سعی کن ل ... اره دقیقا ولی خیلی ضربه میخورم زیادم حرف میزنم چرت و پرت میگم خودمم خیلی خسته شدم واقعا از کجا شروع کنم این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
گیسووو_کمنددد عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 4771 حتما تا حالا خیلی ضرر دیدی سر این اخلاقت. برات عبرت نشده؟
عضو_نی_نی_سایت عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1016 خوب چیکار کنم ک درست شه راه حل بگین تمرینی چیزی برای خودت تنبیه بزار مثلا اگه دهن لقی کردی بایدمبلغی صدقه بدی یا هزار تا صلوات بفرستی یابشین پاشو یا... و هر بار ک دهن لقی کردی حتما خودتو تنبیه کنایشالا درست میشههمین ک ب اشتباه ت پی بردی خیلی جلوی زندگی را باید زندگی کرد
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 گاهی بشین بنویس و خودتو خالی کن اینو امتحان کردم تاثیری نداره این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
ensh عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11485 اینو امتحان کردم تاثیری نداره خوب حداقل پیش یه نفر حرف بزن نه هر کسی
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 برای خودت تنبیه بزار مثلا اگه دهن لقی کردی بایدمبلغی صدقه بدی یا هزار تا صلوات بفرستی یابشین پاشو یا ... خدا کنه بتونم درست کنم خودمو خسته شدم اعتماد بنفسم صفره خیلی بدم میاد از شخصیتم واقعا دوس دارم ی تغییر عالی داشته باشم این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 خوب حداقل پیش یه نفر حرف بزن نه هر کسی همه رو محرم راز میدونم 😂😂😂متاسفانه این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 حتما تا حالا خیلی ضرر دیدی سر این اخلاقت. برات عبرت نشده؟ نه عبرت نمیگیرم ک این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
عضو_نی_نی_سایت عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1016 خدا کنه بتونم درست کنم خودمو خسته شدم اعتماد بنفسم صفره خیلی بدم میاد از شخصیتم واقعا دوس دارم ... چند سالتونه؟ قدم اولو برداشتی آفرینولی حتما حتما این اخلاقتو ترک کن وگرنه بعد ازدواج برات گرون تموم میشهنا امیدم نشو حتما میتونی همینکه اینقدر عاقلی فهمیدی کارت اشتباه خودش خیلیهمیشناسم کسایو ک بالای سی سالشونه و این اخلاقشونه اصلا هم حس نمیکنن اشتباه کارشون زندگی را باید زندگی کرد
پریماه۹۹۹ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 196 اره دقیقا ولی خیلی ضربه میخورم زیادم حرف میزنم چرت و پرت میگم خودمم خیلی خسته شدم واقعا از کجا شروع ... فیلم ببین...شخصیتهارو مقایسه کنبه اطرافت با دقت توجه کن...کتابهای روان شناسی بخون...توی گوگِل سرچ کن اطلاعاتتو ببر بالاشوخ طبعی خوبه اما بجاش اما لودگی هیچ جا مناسب نیستمرز باریکیه بین شوخ طبعی و لودگی...موفق باشی دوست عزیزم اگر ذهن هزاران حرف بزنه قلب پای یک حرف می ایستد
پریماه۹۹۹ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 196 اره دقیقا ولی خیلی ضربه میخورم زیادم حرف میزنم چرت و پرت میگم خودمم خیلی خسته شدم واقعا از کجا شروع ... بهت تبریک میگمخیلی عالیه که دنبال اصلاح خودتی و اشتباهتو متوجه شدیانسان موفقی هستی تو اگر ذهن هزاران حرف بزنه قلب پای یک حرف می ایستد
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 بهت تبریک میگم خیلی عالیه که دنبال اصلاح خودتی و اشتباهتو متوجه شدی انسان موفقی هستی تو خیلی ممنون واقعا ب شنیدن این جمله نیاز داشتم انرژی امشبمو بهم دادی این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
خانمxyz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 315 چند سالتونه؟ قدم اولو برداشتی آفرین ولی حتما حتما این اخلاقتو ترک کن وگرنه بعد ازدواج برات گ ... من24سالمه خیاطی بلدم مدرک ارایش پیرایش دارم تتو صورت بلدم اما بیکارم چون اعتماد بنفس ندارم گواهینامه هم دارم اما بلد نیستم ماشین برونم چون میترسم این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡