2777
2789
عنوان

چرا حسی به بچه تو شکمم ندارم

203 بازدید | 19 پست

دوستان ۵ ماهه باردارم ولی حسی بش ندارم از وقتی باردار شدم به شوهرمم حسی ندارم از بس که اذیتم کرده با اینکه خودش بچع میخواست ولی حس میکنم دیگ گفت هرکاری میتونع کنه .حتی وقتی مامانم برای بچم چیزی میخره ناراحت میشم همش میگم گرگ زاده گرگ شود.اصلا راضی نیستم کسی چیزی براش بخره دلم برای این بچه میسووزه از بس مظلومه.خانواده شوهرمم که مطمعنن نمیخوانش مادرشوهرم حتی بهم تبریک نگفت همع کارم شده گریه برای اینده ناملوم این بچع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خيلى زجر كشيدم حتى تا دو ماهگى بچم نميخواستمش اما الان با ياداورى اون روزا حالم بد ميشه من به دخترم ظلم كردم شب اول تو بيمارستان بغلش نكردم بخاطر مشكلاتم افسردگى شديد داشتم اصلا دوسش نداشتم.....گذشت روز به روز خدا مهرشو انداخت تو دلم به حدى كه الان نفسمه جونمه دليل نفس كشيدنمه من هنوزم شوهرم و خانوادشو نبخشيدم و نخواهم بخشيد اما دخترمو دوست دارم....واسه تو هم ميگذره يه روز همين بچه ميشه همدم دل زخم خوردت ميشه مرهم زخمت🖤

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

خوب وانمود کن ۷ودبه خود ایجاد میشه منم تا ۵ اینجور بودم از ۵ وانمود کردم از ۶ که تکون خورد دیگه دلم ضعف میرفت

عاشقش میشی خیلی زود خیلی زیاد

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون.