2777
2789
عنوان

دم کنیم بوی شوینده میده

477 بازدید | 14 پست

برنج دم گذاشتم دم کنیمو شستم با پودر پرسیل. بو گرفته. به برنجم بو نده؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

نه من خودم دو سه ماه یبار با پودر میشورم نه بومیگیره نه بوده میده به غذا

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خودم دو سه ماه یبار با پودر میشورم نه بومیگیره نه بوده میده به غذا

الان دم کنی من بوی شوینده میده ینی بو نمیده ب برنجم؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
خب ننداز یه مشما فریزر لول کن بذار سوراخ در قابلمه

ینی بو میگیره؟ 

نه عزیزم من هفت ساله که ازدواج کردم عین این هفت سال هر ۳ ماه یه بار کل زیر سفره ها و دستگیره ها و دم کنی و دستمال و ...میندازم لباسشویی با پودر فراوون و آب داغ 

اصلا تاحالا به غذا هیچ آسیبی نرسونده

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂
به نطرم نه ولی اگه می‌ترسی برش دار  یکبار دیگه دم کنی ات را با آب خالی بشور وافتاب بزار تا بوش ...

اصلا حواسم نبود اخه الان میترسم بردارم بخار برنجم بره 

نه عزیزم من هفت ساله که ازدواج کردم عین این هفت سال هر ۳ ماه یه بار کل زیر سفره ها و دستگیره ها و دم ...

خیلی ترسیدم مرسی. پودر پرسیل خیلی بو میده وحشت کرده بودم 

وای منم هر وقت دم کنی میشورم برنجم بود شوینده میگیره اما همشو انداختم بیرون و فقطهمون درسوپاپ دار رو میزارم روش خیلیم خوبه عرقم بکنه نمیریزه رو غذا و خیلی خوبه

خیلی ترسیدم مرسی. پودر پرسیل خیلی بو میده وحشت کرده بودم 

آره پرسیل بوش زیاده 

دفعه بعد از اکتیو استفاده کن بوش ملایم تره

اصلا حواسم نبود اخه الان میترسم بردارم بخار برنجم بره 

انشالله بو نمیگیره نگران نبا‌ ش 

من خودم هم دوست ندارم مواد شوینده بوشون به وسایل آشپزخونه مخصوصا دم کنی بمونه حساسم برا همین گفتم برش دار 

اگه یه دم کنی دیگه داری سریع با اون عوضش کن

انشالله بو نمیگیره نگران نبا‌ ش  من خودم هم دوست ندارم مواد شوینده بوشون به وسایل آشپزخونه مخص ...

خداروشکر بو نگرفت