2777
2789
عنوان

ذکر و چله و دعایی که کن فیکون کنه

6720 بازدید | 16 پست

بچه ها بیاید هر ذکری ک خودتون تجربه کردین و حاجت گرفتین باهاش و براتون ثابت شده بهم یاد بدین ترجیحا زیاد سخت و طولانی نباشه🤗

برای ازدواج یا جذب معشوق برای ثروت برای بچه دار شدن برای پیدا شدن گمشده 

ممنون از همگی 😍❤

من خودم از ختم یاسین ب روش ایت الله نخودکی حاجت میگیرم تا حالا دو بار خوندم شما چی؟

من حاجتم محاله فقط باید معجزه بشه که نمیشه...

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

چله حق شناس

ترک گناه واستغفارزیاد

نمازاول وقت

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمازشب

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
چله حق شناس زیاد تعریف شنیدم ی توضیح میدی عزیزم

چشم عزیزم

ببین چله حق شناس دستورشو آیت الله حق شناس داده

به این صورته که تا۴۰ روز تو ساعت معین زیارت عاشورا (که قواعدشوتونت گفته زیادن ولی شیرینه😍) میخونی وهدیه میکنی به امام حسین(ع)

بعد بین انجام اعمال نباید باکسی صحبت کنی

تواون ۴۰روز اصلا نباید گناه کنی تامعجزشو ببینی

ازچله گرفتن هم نباید کسی اطلاع داشته باشی جزخونوادت

ازروزچهارشنبه هم بهتره شروع بشه

توروزای پریودی میتونی نائب بگیری که برات بخونه یا خودت ازقبل قرص بخوری که پریودنشی بازم بستگی به خودت داره

دستورکاملش تونت هست عزیزم که صدتالعن وسلام داره و دوتانمازهدیه به امام حسین(ع)

عالیه 

عالیییی

من هنوزسعادتشو نداشتم که چله بردارم

ولی توبردار ان شالله به حق امام حسین(ع)حاجت روامیشی به زودی😍😍😍❤

چشم عزیزم ببین چله حق شناس دستورشو آیت الله حق شناس داده به این صورته که تا۴۰ روز تو ساعت معین زیا ...

ممنون عزیزم خیلییی مچکرم شرمنده کردی

کاش بتونم انجامش بدم چون کار و درسم سنگینه متاسفانه 

امیدوارم خدا حاجت دلت رو بده عزیزم😍❤