2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 23 پست

من تو ی ساختمونم خدا رو شکر چیز بد بهش یاد نمیدن خودشون رو تربیتش حساسن .. ولی مامان بزرگش حسابی داره لوس بارش میاره البته همینشم برام سخته آدم اونطور که تمایل داره نمیتونه بچه رو بار بیاره .. چاره ای ندارم امکان جا به جایی برام وجود نداره .. .. اگه تو برات امکان جابه جایی هست که جابه جا شو اگه نه تربیت بچه چیزی نیس رودرواسی کنی چندبار محکم و مودبانه تذکر بده بیشتر از شوهرت بخواه که بهشون تذکر بده ک کمتر جبهه بگیرن 

۳سال

منم بدم از حدود ۱/۵سالگی سلام کردن یاد گرفت خودش خوشش میومد میتونست حرف بزنه یکسره سلام میکرد وارد و خارج میشد از اتاق آشپزخونه یا حالا هر موقعیتی سلام میکرد انقدر مسخره کردن میگفتن مث دهاتیا از دسشویی میره بر میگرده سلام میکنه هر هر هر می خندیدن یکی دو بار اول من چیزی نگفتم  اما دیدم دارن سوژه میکنن بچه رو گفتم شما مث اینکه توی خانوادتون بچه ب این انقدر باهوش نداشتین ک با یک سال سن بتونه سلام کنه براتون عجیبه ب این بچه ها دهاتی نمیگن میگن باادب و باهوش آدم خوبه اینجوری باشه نکه ۴۰سال سنش باشه مث گاو نگا کنه نتونه جواب سلام کسی رو هم بده  

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پسرمن اصلا قهر کردن بلد نیست اصلا هر چی میگم اگه حرف بدی زدن یاسرت داد زدن بیا اینجااصلا گوش نمید ...

دختر منم بلد نیست ولی رفته بود اونجا این کارو کرده بود خودم دهنم باز مونده بود

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

منظورم از این چیزی ک تعریف کردم برات اینکه ک خیلی خودتو مقید و مقرراتی جلوه بده جوابشونو بده نزار دخالت کنن بگو اگ اینطوری باشه دیگ نمیتونم بچه رو بیارم اینجا دوگانگی تربیت ایجاد میشه بچم اذیت میشه 

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
منم بدم از حدود ۱/۵سالگی سلام کردن یاد گرفت خودش خوشش میومد میتونست حرف بزنه یکسره سلام میکرد وارد و ...

خوب کاری کردین منم دوس دارم یبار برای همیشه جواب بدم و عواقبشو به جون بخرم ولی..

خوب کاری کردین منم دوس دارم یبار برای همیشه جواب بدم و عواقبشو به جون بخرم ولی..

اگ بعدش شوهرت اوقات تلخی درست نمیکنه برات اینکارو بکن وگرنه سعی کن کمتر کنی رفت و آمد مطمئنم شوهرت ببینه بچه حرف زشت در دهنش در بیاد ناراحت میشه بهش از الان آلارم بده بگو فردا گلایه نکنی بگی تربیت کردنه من بد بوده