2777
2789
عنوان

خداوکیلی یه لحظه‌ بیاین😂

73 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها ما یه دوست داریم خیلیی قپی میاد خیلی جدیدا رفتن کیش بعد اینقد کلاااس میاد ینی دهن مارو جر داده اصن از این رو به اون رو شده میگ رفتم تو فرودگاه کار میکنم شغلمم هندلینگ، ولی ما نمیدونیم دقیق این چه شغلی هستو چجوریاس، بعد ما هم می‌خوایم محلش ندیم چون میشناسیمش سوالی نمیپرسیم زیاد ازش ولی خیلی تو مخه ینی تا این حده ک با این شغل خودشو درحد پرستارا و دکترا می‌دونه ،یکی بیاد بگه این دقیقا چه شغلیه چیکار میکنن واقعا از دستش کلافه شدیم

بخندید خوبه که یه احمق کنارتونخ همیشه سوژه خنده دارید . میخواید چیکارش کنید مثلا‌😂🤣از احمق های زندگی تو ن لذت ببرید بابا🤣😁

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
بخندید خوبه که یه احمق کنارتونخ همیشه سوژه خنده دارید . میخواید چیکارش کنید مثلا‌😂🤣از احمق های زند ...

نه آخه واقعا کلافه شدیم من اصن اینجوری نیستم بخوام کسیو ضایع کنم ولی میخام بیشتر بدونم از این شغل ببینم اینجوری ک این میگه ،بعد قیافه ام نداره میگ اونجا همه کسو نمیگیرن من چون خوشگلم گرفتنم این خیلی خنده داره 🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندلینگ خیلی کارا داره، خدمات فرودگاهی هستش، اداری، جابجایی مسافر، جابجایی وسایل مسافر، هماهنگ کردن مسافر برای پرواز و......ببین کدوم قسمت هستش😊

تو اینترنت درموردش بیشتر مطلب هست.

نه آخه واقعا کلافه شدیم من اصن اینجوری نیستم بخوام کسیو ضایع کنم ولی میخام بیشتر بدونم از این شغل بب ...

من شنیدم مهماندارا باید خوشگل و خوش هیکل باشن چون نمادی  از مردم ماان . حالا بگه اسی بزار خوش باشه یکی از دانشش پول درمیاره یکی از قیافش😂اینم اونجا گذاشتن رخ بگیره واس مسافرا🤣🤣

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎