2777
2789

سلام دوستان من همسرم اسپرم هاش نیم ملیونه گفتن که به طور طبیعی نمیشه باردار شم و حتما باید ای وی اف بشم میخواستم ببینم کسی بوده با این درصد پایین باردار شده باشه و موفقیت آمیز بوده ممنون میشم اگه تجربه ای دارید در اختیارم بزارید 

برای آی وی اف موفقیت آمیز باشه؟

عزیزم من شوهرم اسپرمش صفره دوبار تا حالا آی وی اف کردم منفی شد ولی خیلیا هستن جواب میگیرن

کلا آی وی اف واسه اسپرم های کمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما تهرانی ؟ چقدر هزینه هاش شد؟

بله رویان میرم

من ۴۳ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین شد تا حالا دوتا انتقال منفی داشتم

تا الان ۲۱ حدودا ولی اگه جنینام تموم شده دوباره باید ۱۵ تومن خرج کنم

انتقال حدودا ۳ تومنه یعنی تا جنین داری فقط هزینه انتقالو میدی ولی جنینات تموم شن باید دوباره از اول خرج کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بله رویان میرم من ۴۳ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین شد تا حالا دوتا انتقال منفی داشتم تا الان ۲۱ حدودا و ...

وایی خدا خودش کمکمون کنه 

دردم داره یانه از دردش خیلی میترسم 

من دکتر خودم بهم گفت ۲۰ ملیون به علاوه دارو و هزینه بیمارستان میشه ۲۵ ولی بیمارستان یاس که پرسیدم گفت میشه تقریبا با دارو و اینا ۵ تومن 

وایی خدا خودش کمکمون کنه  دردم داره یانه از دردش خیلی میترسم  من دکتر خودم بهم گفت ۲۰ مل ...

دردش زیاد مهم نیست من خودم حاضرم فقط خدا بهم یه بچه بده هر چی درده تحمل میکمم

وایی خدا خودش کمکمون کنه  دردم داره یانه از دردش خیلی میترسم  من دکتر خودم بهم گفت ۲۰ مل ...

عزیزم سعی کن حتمااا ی مرکز ناباروری برید مطب نرید

دردش زیاد مهم نیست من خودم حاضرم فقط خدا بهم یه بچه بده هر چی درده تحمل میکمم

من آستانه تحمل دردم خیلی پاینه برام خیلی مهمه که درد نداشته باشه 

درسته که بیهوش میکنن ؟ 

ببخشید زیاد سوال میکنما 

من آستانه تحمل دردم خیلی پاینه برام خیلی مهمه که درد نداشته باشه  درسته که بیهوش میکنن ؟  ...

خواهش میکنم برای تخمک کشی بله بیهوش میکنن ولی من هایپر شدم تا دوهفته خیلی درد کشیدم و اذیت شدم یا آمپول داره کلی باید درد ها رو تحمل کنی وگرنه نمیشه