2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39919 بازدید | 270 پست
وای عزیزم! انتظار داشتی الان بعد۱۷ روز کاملا قرینه باشه؟‌مال من تا دوماه یه طرفش بالا بود یه طرفش پا ...

عزیزم چند ماه طول کشید صاف بشه؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
سلام من بینیم ۳ ماه و نیم عمل کردم ، نوک بینیم به سمت چپ کجه یعنی درست میشه ؟؟ 

عزیزم بینیت اوکی شد؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم

کامل کامل؟؟؟ از منم سرش کجه آخه یکم به سمت چپه

و اینکه از رو به رو هم پره های بینیم یکم بالا و پایینه چ کنم؟ 😢🤦🏻‍♀️🤕 

می‌ره عزیزم خیالت راحت بیست روز چیزی نیست که من بعد یکسال رو به راه شد بینیم

خداروشکر عزیزم.. خدا کنه بره ، مرسی که امیدوارم کردی 😘😘😍😍😍♥️داشتم افسرده میشدم.. 

تا شما ها باشین تو کار خدا دست نبرین چقدر از این عملیا بدم میاد زشت هستن زشت تر هم میشن 😂😂😂😂😂😂

همونجوری ک تو حسابای تو پولی وجود نداره خداییم وجود نداره😂😂😂😂😂😂

سرت تو کار خودت باشه

سلام منم همین مشکلو دارم 21روزه عمل کردم بهتر شدی شما

سلام عزیزم خیلی بهتر شده.. ورمه اصلا نگران نباش اوکی میشه ورم که بخوابه 

سلام عزیزم خیلی بهتر شده.. ورمه اصلا نگران نباش اوکی میشه ورم که بخوابه 

واقعا دیگه به مرض دیوانگی رسیدم عکسمو میزارم تو رو خدا ببین برا شمام اینجوری بود بعد اینکه چند ماه طول کشید درست شه

واقعا دیگه به مرض دیوانگی رسیدم عکسمو میزارم تو رو خدا ببین برا شمام اینجوری بود بعد اینکه چند ماه ط ...

اره عزیزم ورمه.. از من از بینی تو هم کج تر بود 

اصلا نگران نباش خوب میشه کم کم.. فقط باید صبر کنی

تا میتونی مایعات بخور تا دو هفته دیگه هی شروع میکنه به کم شدن و صاف میشه، محلش نذار خودش اوکی میشه