2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39913 بازدید | 270 پست

ببین من دختر خالم بینیش استخونی وحشتناک قوزدار بود و پره های بینیش بالا پایین بود خودش 

ولی همیشه همه توجهشون رو قوزش بود 

ولی وقتی عمل کرد بالا پایینی پره هاش معلوم شد چون که استخون بیندیشم خوب و صیقلی شده بود 

و البته این دیگ دست دکترش نبود 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان چرا حس بد بهشون انتقال میدید با دیدن فقط یک عکس 

خودم عمل کردم میدونم چه حسیه

بینی تا چند ماه خمیره شما رو خمیر نظر میدید ؟

حتی اگر افتضاح هم بود نباید اینجوری بگین چون تا یک سال هیچ راهی نداره

هرچند من واقعا عیبی توی عکس نمیبینم و اگر ایرادی هم باشه به مرور زمان برطرف میشه 

دوستان چرا حس بد بهشون انتقال میدید با دیدن فقط یک عتس  خودم عمل کردم میدونم چه حسیه بینی تا ...

خودم چسب میزنم بلد نیستم واقعا اذیت میشم موقع چسب زدن میترسم از چسب زدنم باشه که کجه

خودم چسب میزنم بلد نیستم واقعا اذیت میشم موقع چسب زدن میترسم از چسب زدنم باشه که کجه

اشتباه میکنی دیگه چرا نمیری دکترت بزنه چسب خیلی تاثیر داره ماساژ میدت فرم میده 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
برو پیش دکترت بگو چسب بزنه فیلم بگیرن  از روی فیلم چسب بزن

فیلم گرفتم روز اول که گچ رو برداشت ولی بازم چسب هام یه اندازه نمیتونم در بیارم اون چسب یو رو هم بد میزنم😓😓😓

واااا عزیزدلم آلن که ماشالا ماشالا عااالیه بعد دوهفته 

خواهر من بیچاره تا 6 ماه باد داشت. 

دختر همسایمون و دوست زنداداشم تا یکسال فقط آمپول میزدن برا ورمش 

برو خدارو شکر کن عااالیه دست دکترتم درد نکنه 

اصن از این زاویه یچیز دیگست که صد در صد ازز نیمرخ هم خوشگله من عاشق نیمرخ دماغ عملیام

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
گفت برو یک ماه دیگهبیا

واه چ دکتریه🥴 دکتر من اصلا اجازه نمیده من میگم خودم بزنم میگه نه خراب میکنی پولم نمیگیره ک بگم بخاطر پولش میگه هر دفعه ماساژ میده برام 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

حتما حتما چسب بزن 

تاثیرش در دراز مدت میفهمی 

خواهر من تا یسال  چسب زد 

ولی دختر خالم اصلا رعایت نکرد بعد 3 4 سال کلا کجو کوله شد دماغش