2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بتام مشکوک بود ۱۸ بود علائمی که تاحالا نداشتم یاخیلی کم داشتم این بار تیر کشیدن شدید دلم بود..اما ...

واسه چی اونقد رفته بود بالا بتات؟! 

معمولا حامله نباشی زیر پنجه. 

من بتام مشکوک بود ۱۸ بود علائمی که تاحالا نداشتم یاخیلی کم داشتم این بار تیر کشیدن شدید دلم بود..اما ...

چند وقت اقدام

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

۸ روزه از موعد میگذره پری نشدم روز سوم تست زدم منفی شد علائم هم تیر کشیدن زیر شکم دارم ک هی میگیره ول میکنه ی ته امید دارم میگم شاید زود تست زدم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

سلام 

من اواسط سیکلم رابطه داشتم قرص اورژانسی خوردم  قرص مترونیدازولم مصرف میکردم 

پریودمم ۲۹ تا ۳۴ روزه اس😐

الان ی هفته تا پریودیم مونده از دیروز کمر درد شدید دارم انگار میخوام پریود بشم ترشحم موقع فعالیت زیاد دارم 

ماه قبل ۲۵ پریود شدم ...

احتمال بارداری هس یا نه؟

۸ روزه از موعد میگذره پری نشدم روز سوم تست زدم منفی شد علائم هم تیر کشیدن زیر شکم دارم ک هی میگیره و ...

انشالله منم سه ماه اقدامم امیدم ب این ماهه

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
واسه چی اونقد رفته بود بالا بتات؟!  معمولا حامله نباشی زیر پنجه.

نمیدونم راستش اصلا بعد پریود اقدام نداشتم رفتیم رادیولوژی خانومه اصرار کرد یه آزمایش بده خیالت راحت شه. شوهرمم اعصابش خورد شده بود باهام دعوا میکرد میگفت بابا من مطمئنم باردار نیستی. آخرم رفتیم آزمایش دادیم ۱۸ بود گفت یه هفته بعد تکرار کن.. شبش اومدم خونمون کلی کار کردم و اصلا حواسم نبود از همون جا دل درد شدیدی گرفتم که فقط دراز کشیده بودم اصلا نمیتونستم وایستم یا راه برم منم ذوق داشتم که احتمالا علائم بارداریه.. نکردم یه دکتر برم.. آخرم بعد ۵ ۶ روز که رفتم آزمایش زیر ۱ و منفی بود😥😥

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚

من باید دهم پریود میشدم اما هنوز خبری نیس

نمی‌دونم بخاطر عکس رنگیه ک ب تاخیر افتاده یا نه

ولی بیخالم چون می‌دونم باردارنیستم همش ورزش میکنم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا