2777
2789

سلام عزیزان کسی هست تند خوانی صوتی سوره بقره رو داره ؟

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل بزن تحدیرش بهت میده

شما فقط گوش می دین یا خودتون هم می خونید ؟

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
گوش میدادم ،ک الان دیگه ازش ناامید شدم دیگه دوست ندارم گوش هم بدم

اخی عزیزم چرا 

عزیزم چند دقیقه هست ؟

تحدیر احمد دباغ  هر جز ۳۰ دقیقه ، بقره رو تو یک ساعت ۲۰ دقیقه برات میخونه 

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
تحدیر احمد دباغ  هر جز ۳۰ دقیقه ، بقره رو تو یک ساعت ۲۰ دقیقه برات میخونه

مرسی عزیزم دانلودش می کنم 

میخاست درست بشه میشد دیگه ،برا بقیه میشه برا من اینهمه سال نباید ی اب خوش از گلوم پایین بره؟

عزیزم منم سالهاست دارم دعا می کنم  حاجت اصلیمو نگرفتم  منم یه وقتایی خسته می شم ولی با زم چاره ای نداریم باید امیدوار باشیم  ، ناامید نشو عزیزم ان شاالله همین روزا به حاجت دلت برسی

عزیز دلم چله ی مشلول و توسل بخون خیلی مجربه مشلول رو با ترجمه بخون استغفار هم بسیار خوبه 

مرسی عزیزدلم چشم حتما

دستورالعمل نماز توبه هر هفته روز یکشنبه

نماز توبه يکشنبه که همان نماز يکشنبه ذي القعده است که در هر يکشنبه مي شود خواند.قال الله تعالي :إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ

حضرت علامه ذوالفنون استاد حسن حسن زاده آملي در پايان رساله لقاء الله دستورالعملي را از كتاب اقبال سيد بن طاووس  بيان مي فرمايند :جناب رسول الله (ص) روز يكشنبه ماه ذي القعده از منزل خارج شدند و در جمع مردم تشريف فرما شدند و فرمودند : ايها الناس كداميك از شما حاضريد كه توبه كنيد ؟ عرض كردند آقا جان همه ما مي خواهيم توبه كنيم و ديگر بد نكنيم . آقا فرمودند  : يكشنبه اين ماه غسل كنيد ؛ وضو بگيريد و بعد چهار ركعت به نيت نماز توبه روز يكشنبه بخوانيد و در هر ركعت ؛ سوره حمد يك مرتبه ؛ قل هو الله احد سه مرتبه و قل اعوذ برب الفلق يك مرتبه ؛ قل اعوذ بر الناس يك مرتبه ؛ بعد ركوع و سجده را بجا آوريد. ركعت دوم به همين نحو است اما قنوت ندارد چنان كه تشهد هم ندارد. ركعت سوم و چهارم در ادامه دو ركعت هم به همبن نحو خوانده مي شود . بعد از اتمام نماز 70 مرتبه استغفرالله ربي و اتوب اليه مي گويي و در ادامه مي گويي لاحول و لا قوه الا بالله العلي العظيم و سپس در آخر مي گوييد : يا عزيز يا غفار اغفرلي ذنوبي و ذنوب جميع المومنين و المومنات فانه لا يغفر الذنوب الا انت .آنگاه  آقا در جواب سائل فرمودند اين نماز را در هر يكشنبه هم مي توانيد انجام دهيد .وقت اين نماز از اذان صبح تا اذان مغرب است

عبدالله باش تا عندالله شوی