2777
2789
عنوان

کافئین زیاد خوردم و تازه فهمیدم باردارم🥺😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره قشنگم انشالا نی نیم  مثل خودم بهمنیه لینک تاپیک بده در جریان نیستم

روی عکس پروفایلم بزن 

تاپیک ها اونجا زده شده

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
وای واقعا ؟؟؟؟ ربط داره؟؟؟؟ به خدا نمیدونستم باردارم خب 🥺

شوخی میکنم نه ربطی نداره 😂😂😂😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
روی عکس پروفایلم بزن  تاپیک ها اونجا زده شده

چه خوب

من مامان اردیبهشت 94 هستم. با دوستای تاپیکمون هنوز در ارتباطیم چندین بار قرار گذاشتیم خونه هم رفتیم قبل کرونا البته. امسال بچه هامون کلاس اولی میشن. گروه نی نی سایت یکی از بهترین دوستای هم هستیم. انقدر استرس بچه داری برامون کم شد چون همیشه همه چی شون همزمان بود. امیدوارم بارداری و زایمان خوبی داشته باشین.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
نگران نباش من شربت سینه خورده بودم به دکترم گفتم گفت هنوز ارتباط خونی نداشتی. یعنی هنوز با جفت و بند ...

ممنون قشنگم خدا از دهنت بشنوه

یا من تجربه ندارم زود ترسیدم

یا دیگه نمیدونم.... اما خیلی استرس گرفتم من تا همین دیروز چند لیوان جمعااااا چای و کافی میخوردم 

واسه همونه كه انقد ملاحظه ميكني منم مثل تو بودم ولي سر دومي هرررچي ميومد دستم ميخوردم 😅

یعنی میگی چیزی نشده الان با این حجم کافیین که نا دیروز مصرف میکردم ؟

چیکار کنم که هم دورانم راحت بگذره هم درست

عاره اولین باره ادم خیلی میترسه🥺

چه خوب من مامان اردیبهشت 94 هستم. با دوستای تاپیکمون هنوز در ارتباطیم چندین بار قرار گذاشتیم خونه ه ...

ممنون عزیییییزم 

خدا نگهدار بچه ت باشه ان شاءالله

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
یعنی میگی چیزی نشده الان با این حجم کافیین که نا دیروز مصرف میکردم ؟ چیکار کنم که هم دورانم راحت بگ ...

نه عزيزم مطمئن باش هيچي نشده 

كلا به خودت سخت نگير هرچي آسونتر بگيري بچتم آرومتر ميشه🤗

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
یعنی میگی چیزی نشده الان با این حجم کافیین که نا دیروز مصرف میکردم ؟ چیکار کنم که هم دورانم راحت بگ ...

نه عزیزم ملت کشورای دیگه قبل فهمیدن بارداری کلی الکل هم نوشیدن!

فقط چندتا دارو هست که از قبل توی بدن مادر یا پدر می مونه و روی جنین تاثیر میذاره. غذاها طوری نیست.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!