2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست
ببین جواب رو گرفتی حتما بیا بگو. مرسی 

حتما چشم 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

مگه فقط وقتی هر دوتا خط پر رنگ باشن مثبت نیس؟این که فقط یه خط پر رنگ داره😕

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته اقدامی؟؟؟؟

هفت هشت ماهی هست 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
مگه فقط وقتی هر دوتا خط پر رنگ باشن مثبت نیس؟این که فقط یه خط پر رنگ داره😕

نه یکیش کمرنگ تره انگاری خط تی فقط باید باشه کم رنگ بودنش مهم نیست

هفت هشت ماهی هست 

ای جانم خوبه زیاد نیس مثل من 

من سه سال اقدام بودم 

الان نی نی من پنج هفته س اگه باردار باشی باهمیم 

بیا تاپیک من مامانای بهمن ۱۴۰۰

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

مثبته🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ای جانم خوبه زیاد نیس مثل من  من سه سال اقدام بودم  الان نی نی من پنج هفته س اگه باردار ...

مبارکهههههه سالم بغلش کنی 

از رو چی حدس میزنی پسره

10 روز بعد از موعد بیبی چکش کمرنگه بازم. بتای پسر دیر میره بالا بتای دختر زود. بیبی چک من روز موعدم این مدلی بود. برا خواهرم یه هفته بعد موعد کمرررنگ برا اون پسر بود من دختر

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مبارکهههههه سالم بغلش کنی 

ممنون عزیییییزم همچنین شما

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
نه یکیش کمرنگ تره انگاری خط تی فقط باید باشه کم رنگ بودنش مهم نیست

اگه کمرنگ باشه که یعنی مشکوک به بارداری

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤