2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مناسب برای ازدواج

317 بازدید | 20 پست

سلام

ب نظرتون رسیده ب نظرتون 1 سال و خرده ای اختلاف سنی مناسبیه برای ازدوج؟

پسره کار داره و عاشق پیشرفته (خیلی با پشتکاره)

خانواده اش فوق العاده خوبن به حدی ک وقتی خواهرم و پسره ب خانواده ها اعلام کردن ک میخوان چند جلسه  باهم برن بیرون و بیشتر اشنا بشن بابای پسره ب پسره گفته ک تو پسری گردن کلفتی اونی که برگ گله دختره اگه پدرش اجازه داده ک برید آقایی کرده ولی اون دختر منه و من نمیدارم شان و پرستیژش ذره ای زیر سوال بره(تا این حد خوبن.)

پسره صداقت داره

اعتقادات قوی

تیپ و هیکل و قیافه اش هم خیلی اکیه.

خواهرم فقط سر اختلاف سنی مردده  ولی پسره خیلی پخته تر از سنش عمل میکنه.

یه موضوع دیگه هم اینکه پسره بهش گفته دوست داره که حجابش  کامل باشه(صرفا چادر نه. مانتویی پوشیده.میگه همجنسامو میشناسم دلم نمیخواد زنمو از حجابش قضاوت کنن توی جامعه.) البه خواهر من از ایناییه ک مانتو ی جلو باز نمیخره یا اگه بخره جلوشو میبنده و شلوار قد 90 نمیپوشه و.. ولی تیپش به روزه و دستاش و یکم از موهاش بیرونه و در کل خیلی سعی میکنه تیپش جلف نباشه.بهش میگم یکم موهاتو بکن تو حیف همچین پسری رو از دست بدی.

ب نظرتون اختلاف سنیشون خیلی کمه؟ 

و کلا شما بودید بله میدادید؟ 

خواهرم 23 سالشه 

پسره چند ماه دیگه میشه 25 سالش.

شما بودید  بله میدادید؟ 

با ذکر دلیل لطفا نظرتونو بگید.

ماچ بهتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا الان با کوچیکتر از خودشون ازدواج می کنن که

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
مثلا چه اپشنهایی؟؟ شاید ما ب ذهنمون نرسیده... ببخشید ک میپرسما از روی فوضولی نیست. 

مثلا ایمانش-استقلال مالی داشتن- مشورت کردن باهمسرش در زمینه های مختلف- سوسول و مامانی نبودنش- برگزاری بعضی مراسم خاص با توجه ب شرایط مالیش- برونگرا یا درونگرا بودنش حتما چک بشه پیش یه روانشناس و مشاور- سروقت و به موقع حاضر شدنش- مدیریت مالی داشتن- مردسالاری و زن سالاری و این حرفا براش ارجحیت نداشته باشه بلکه شایسته سالاری براش مهم باشه- چجور کنترل کردن خشمش موقع عصبانیت و دست بزن نداشتنش....

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️