2777
2789
عنوان

بیاید بگید کدوم پسر ؟راجب ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکدوم و هرگز منم پسری ۵ سال عاشقم بود ماشین داشت خونه هم یه طبقه باباشو ساخت شغلشم شرکتی بود ارشد داشت ولی درامد کم بااینک عاشقش بودم بی خیالش شدم از اولم گفته بودم مگ اینک بری خارج زنت شم پول ودرامدخوب تو ازدواج مهم بدبختی و بی پول عشق نابودمیکن بعدم اون بچه اینده هم گناه داره بعدا میگ پول نداستین چراازدواج کردین دومی هم که سابقه ازدواج داشته ۵۰ سالمم بشه با کسی ک سابقه ازدواج داره حتی فوق میلیاردر باش ازدواج نمیکنم اختلاف سنی در حد ۱۰ و ۱۲ سالم میشه باهاش کناراومد اگ دختر بلوغ فکریش از سن خودش بیشتر باشه ولی سابقه ازدواج اصلا دیگ تااخر عمر میگن زن یه مرد مطلقه شده حتنا عیبی داشته و هزار جور حرف دیگ

@یسراجووونی     @2020sara2020    

خب اولی خوبه پول نداره دومی اصلا دوس ندارم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
هیشکدوم و هرگز منم پسری ۵ سال عاشقم بود ماشین داشت خونه هم یه طبقه باباشو ساخت شغلشم شرکتی بود ارشد ...

خیلی ممنونم عزیزم شما خیلی عشقین اینهمه برا من تایپ کردی قربونتون برم😍

بیست به سی میشه گفت دختره ۱۹ و پسر دومی هم شاید۲۸ و ۲۹اینا باشه بله خواستگار زیادی داره ولی این دو ...

فاصله سنی شون که زیاده... دختره دهه هشتادی میتونه با مرد مطلقه و بچه دار زندگی کنه؟ قبلش بره مشاوره حتما

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
خیلی ممنونم عزیزم شما خیلی عشقین اینهمه برا من تایپ کردی قربونتون برم😍

خواهش عزیزم خدانکن به هرحال خواستم دقیق راهنمایی کنم که هردوش اخرش پشیمونی ازدواج لباس نیس بشه راحت عوضش کرد گلم تااخرعمر باید فقرو سختی اولی تحمل کرد یا راجب دومیم اینک هرجا بری بگن زن دومه و شوهرش قبلا زن داشته حتی بچه هاشونم بخوان ازدواج کنن میگن مامانشون زن دوم باباشون بوده تاابد کلمه زن دوم بایدتحمل کرد و حس بدی میده