2777
2789

من الان ی ساله ک عقد کردم...خیلی بیش از حد ب شوهرم‌وابستم..اونم همینطور..تو این ی سال ی شبم بدونه هم نخوابیدیم..همش خونه ی ما بودیم یا خونه ی اونا...سره ی جریاناتی من با مادر شوهرم بحثم شد الانم اشتی کردیم ینی رفتم دست بوسیشو مشکل حل شد...اما چون دیه حتی بم زنگ نزد سراغمو بگیره من نمیرم‌اونجا..الان ی هفتس خونه بابامیم...بابام از شوهرم ب هیچ وجه خوشش نمیاد...شوهرم خیلی احترامشو داره..اما بابامم داعما باهاش بد رفتاری میکنه...دیگه امشب رفت خونشون...گف توهم بیا اما من نرفتم...ب نظرتون‌برم فردا پیشش؟؟؟الان چن ساعته ک رفته اما دلم‌خیلی خیلی گرفته اصن نمیتونم بخوابم بدونه اون...برم فردا خونشون ی چن روز؟؟؟یا فقد برم ی سر بهش بزنم؟؟؟..اینم بگم ک اکروز رفته بود خونشون مامانش گفته بود پ چرا زنتو نیاوردی ولی خب انتظار داشتم ی زنگ ب خودم بزنه...حالا من چیکار کنم؟؟

زودتر برین سر خونه زندگیتون اینجوری راحترین . تحمل کن چه ضرورتی داره هرشب پیش هم بودن. اینجوری احترامتونم پیش خانواده ها حفظ میشه. باز هرجور خودتون صلاح میدونین

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دلیل ناراحتی پدرتون از همسرتون هم همین باشه آخه پدرا حساسم.  شاید دوست نداره هر روز پیش هم باشید ولی نمیتونه مستقیم بگه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
شاید دلیل ناراحتی پدرتون از همسرتون هم همین باشه آخه پدرا حساسم.  شاید دوست نداره هر روز پیش هم ...

عاخه خودش میگف..میگف نزارین سردی بینتون پیش بیاد...فلسفه ی بابام کلن جدایی از همه ی پدراس...با شوهرم مشکل داره چون دکتر مهندس نیس...چون انتخابه خودش نیس...و الا هروقت همسرم اینجا نبود میگف برو پیشش فاصله ننداز بینتون

یه ماه که چیزی نیس مشغول تدارکات عروسی باشین دیگهم شبو خونه هم نمونین تا برین سرخونه زندگیتون. ان شاءالله خوشبخت باشین. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

عاخه خودش میگف..میگف نزارین سردی بینتون پیش بیاد...فلسفه ی بابام کلن جدایی از همه ی پدراس...با شوهرم ...

آکی. منظور از فاصله نیوفتادن چیز دیگه ایه اما خوب دیگه چند وقت دیگه همه چیز حل میشه . ولی زیاد نرو دیگه خونه مادرشوهر .با همسرت قرار بذار برید بیرون 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم