2777
2789

دوستان عزیزم من میخوام چشمامو عمل کنم ۱۴ ساله از لنز استفاده میکنم واقعا خسته شدم یه دکتر بهم گفتم قرنیه چشمت نازکه و یک شماره ضعیفی می مونه بهتره عمل کاشت لنز داخل چشمی انجام بدی که بیهوشی هم داره منم خیلی ترسیدم رفتم یه دکتر دیگه اونم گفت یه مقدار ضعیفی می مونه اما مشکلی نخواهی داشت و میتونی کارهای روزمره رو حتی بدون عینک انجام بدی و گفت کاشت لنز رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون عوارض داره

من واقعا موندم چکار کنم خواهشا هر کی تجربه ای داره تو تصمیم گیری کمکم کنه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره چشمتون چنده ک میخواین عمل کنین؟ 

لازک نمیشه واسه قرنیه نازک؟

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

نترس اصلا ، حرف دکتر دوم رو بیخیال شو 

من کاشت لنز انجام دادم و خدا رو هزار مرتبه شکر راضی ام ، میگم کاش زودتر عمل میکردم ، اصلا هم عمل ترسناکی نیست ، من قبل عمل نشستم فیلمهای عمل رو هم دیدم 😂 با علم کامل رفتم اتاق عمل😂

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
نترس اصلا ، حرف دکتر دوم رو بیخیال شو  من کاشت لنز انجام دادم و خدا رو هزار مرتبه شکر راضی ام ...

شما چند بود شماره چشمتون؟

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
لازک چطوری بودمیشه توضیح بدی میخوام انجام بدم بخاطربیماری پانیک (احساس خفگی )میترسم تحمل نکنم

وا منم پانیک دارم

ولی اصلا چیز ترسناکی نیس

میخوابی برات قطره بی حسی میریزه

چشمت کامل بی حس میشه

میگه تو نور نگاه کن

بعد میگه بلند شو ب سلامت

کلا ۱۰دقیقه میشه

عزیزم چند وقته عمل کردی؟ مشکل یا محدودیت خاصی پیش نمیاد؟

سال ۹۶ عمل کردم ، نه شکر خدا هیچ مشکلی ، ضمنا بعدش باردار و بچه دار هم شدم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است