2777
2789
عنوان

آدم عوضی و ضرر مالی و هق هق من

258 بازدید | 26 پست

توروخدا دعام کنید  گریم بند نمیاد  توروخدا دعام کنید سرکارم اشتباه خیلی بدی کردم

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

سرکار یه چیزی رو تحویل گرفتم  نمیتونم توضیح بدم دقیق نگو اون جنس مشکل داشته و اون آدمم میدونسته ....من تازه استخدام شدم دقیق بلد نبودم...منم دقت نکردم ۴۵ میلیون ضرر میشه اگه طرف زیر بار نره.... که نرفته و قرار شد قانونی پیگیری بشه دعام کنید.... دلم خونه کارمو دوست دارم  ....اشتباه بدی کردم ..چه جوری دلشون میاد چشام باز نمیشن انقدر اشک ریختم  کاش رسید نمیدادم بهش کاش دستم میشکست

پولش جدا اون آبروی رفته من جدا که انقدر احمق بودم رسید دادم کاش خدا رحمش بیاد راه بزاره جلوی پام دلش بسوزه برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واضح تر بگین چکار کردین آبجی

یکی جنس مشکل دار تحویلم داد من رسید دادم طبق روال کاری نوشتم که بی مشکل تحویل گرفتم و تاییدیه  سلامت کالا توسط متخصص داده میشه _  الان رفته دست متخصص نگو از اول مشکل داشته و یارو زیر بار نمیره رفت شکایت کنه 

هرچی التماسش کردم محل نداد  میدونست جنسش مشکل داره  منم ندیدم ولی چون کامل توضیح ندادم تو رسید پام گیره... بستگی با قاضی داره ببینیم اون چی میگه

تو پست کار می کنین

نمیتونم دقیق کارمو توضیح بدم ....زیاد از خودم گفتم تو سایت...

دعا کن برام یا من بمیرم یا اون یارو

فکر کنم چون صاحب کالا یه کم داره اذیت می کنه دردسر داره برات

دقیقا همینه الان میگه من میخوام جنسمو سالم تحویل دادم امروز گفتیم باشه اصلا ما تا یه حدیشو اوکی میکنیم برات ولی قبول نکرد گفت نه  مشکل خودتونه به من ربطی نداره  اگرم مشکل داشته میخواستی رسید ندی  خودت خرابش کردی

من کارم همه زندگیمه همه وجهه کاری من رفت زیر سوال ... مدیرام الان چی فکر میکنن راجبم.... انقدر زحمت کشیدم کار پیدا کردم خدا لعنتش کنه دستم میلرزه اروم نمیشم هر چقدر اشک میریزم