2777
2789

سلام دوستان من يه سال براي بارداري دارم اقدام ميكنم بعد يه سال دكتر بهم قرص كلوميفن داده بود كه از روز هشتم يا نهم پريوديم شبي يكي تا ده شب خوردم. اخرين پريوديم ١٣ ارديبهشت بود اين ماه هنوز پريود نشدم فقط سه چهار روزه لكه هاي قهوه اي ميبينم. به نظرتون دارم پريود ميشم يا امكان بارداري هم هست؟؟

ممنون ميشم دوستايي كه همچين تجربه اي داشتن راهنماييم كنن

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی چک بزن  من دو روز لکه بینی داشتم

ميشه بگي عزيزم لكه هات چه رنگي بود؟

طول روز چند بار ميديدي؟؟

چند روز بعدش فهميدي بارداري؟؟

ميشه بگي عزيزم لكه هات چه رنگي بود؟ طول روز چند بار ميديدي؟؟ چند روز بعدش فهميدي بارداري؟؟

دو روز کامل لکه بینی قهوه ای داشتم ،بی بی زدم مثبت شد

البته یه خط خیلی کمرنگ ،چند روز بعدش زدم یه خط پر رنگ

دو روز کامل لکه بینی قهوه ای داشتم ،بی بی زدم مثبت شد البته یه خط خیلی کمرنگ ،چند روز بعدش زدم یه خ ...

من از وقتي لكه بيني داشتم ديگه نزدم

ميترسم بزنم منفي باشه گفتم تا جمعه صبر كنم

عزيزم شما چند روز پريوديتون عقب زده بودي؟

من از وقتي لكه بيني داشتم ديگه نزدم ميترسم بزنم منفي باشه گفتم تا جمعه صبر كنم عزيزم شما چند روز پ ...

قبل موئد پریودم لکه بینی داشتم 

فردا موئد پریود ازمایش دادم 

اره تا شنبه صبر کن بعد بی بی بزن

دو روز کامل لکه بینی قهوه ای داشتم ،بی بی زدم مثبت شد البته یه خط خیلی کمرنگ ،چند روز بعدش زدم یه خ ...

سلام عزیزم.این‌تاپیک قدیمیه.لکه بینیتون چطور بود؟ترشحتون قهوه ای بود؟

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....

عزیزم منم ۶روزه تاخیر داره پریودبم و دوتا لک قهوه ای دیدم و ب شدت درد دارم نمیدونم بارداذم یا نه شما همینطوری بودین