2777
2789
عنوان

با شوهرم حرف زدم ، ببینین راست میگه؟ چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 202 پست
آره دیگه ،بخاطر همین میگم که استاتر هم به سرنوشت من دچار نشه با چرب زبونی البته باز همسر من از لحاظ ...

کل مهریتو یجا گرفتی ؟ شوهرت مال و اموال به نام خودش داشت ؟

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاخره ک توالان قصدت جداییه پس اگه بر میگردی یه جوری برگرد که پشیمون شدی بی برو برگرد بری برای طلاق

اره واقعا قصدم جدیه. حتما اینکارو میکنم عزیزم ممنون 

عزیزم انشاءالله هرچی صلاحه و هرجور دلت و زندگیت خوشتره همون اتفاق بیفته 

ممنون گلم بابت دعای قشنگت . انشالا 🌷

کل مهریتو یجا گرفتی ؟ شوهرت مال و اموال به نام خودش داشت ؟

ماشین و مغازه و خونه داشت ،من ۱۰۰ تاشو گرفتم البته توافقی .ماشین و خونه رو زده بود به نام باباش.من فقط یکجا ۳۰ میلیون دادم پول وکیل گفتم فقط طلاق نمیدونم بعد ۶ ماه من شد که برگشتم

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

خوندم عزیزم  ب نظرم احساسی داری تصمیم میگیری !!!  اگه ی درصد خواستی برگردی حق طلاق رو بگ ...

حق طلاق نمیده میگه میترسم بری طلاق بگیری مال و اموال و خونه هم هیچی نداره یه خونه داره که به نام باباشه .به هرحال با این شرایط برنمیگردم

ماشین و مغازه و خونه داشت ،من ۱۰۰ تاشو گرفتم البته توافقی .ماشین و خونه رو زده بود به نام باباش.من ف ...

من فعلا ۱۵ تومن دادم ولی وکیل خیلی شل گرفته هیچ کاری نمیکنه... شما دادخواست طلاق هم داده بودی بعد برگشتی؟ 

من هنوز تکلیف مهریه و نفقه و بقیه چیزا مشخص نیست وکیل رفته دادخواست طلاق داده 

من اینطور شنیده ام که اگه یه بار دادخواست طلاق بدی بعد آشتی کنی برگردی دیگه نمیتونی دادخواست بدی .از این خیلی میترسم 

من فعلا ۱۵ تومن دادم ولی وکیل خیلی شل گرفته هیچ کاری نمیکنه... شما دادخواست طلاق هم داده بودی بعد بر ...

شما کار اشتباهت اینکه دادخواست دادی اون چه وکیلی که اینو نمیدونسته😔😔😔😏من اول اول بابت مهریه اقدام کردم و بعد عدم تمکین گرفتم ،خودش که دید افتاده تو هچل از در دیگه وارد شد اما هیچوقت حرفی از طلاق نزدم فقط می گفتم من با این آقا امنیت جانی ندارم .خودمم خیلی محکم پای کارام بودم

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

شما کار اشتباهت اینکه دادخواست دادی اون چه وکیلی که اینو نمیدونسته😔😔😔😏من اول اول بابت مهریه اقدا ...

من به وکیلم گفتم دادخواست رو نفرسته حتی رفتم عقدنامه هم از وکیل گرفتم یه هفته بعد زنگ زد گفت دادخواست رو فرستادم به من اطلاع نداده بود ...یعنی دیگه نمیتونم بابت مهریه اقدام کنم؟ 

تو تایپیک قبلیم هم گفتم این وکیل خیلی مشکوکه

من به وکیلم گفتم دادخواست رو نفرسته حتی رفتم عقدنامه هم از وکیل گرفتم یه هفته بعد زنگ زد گفت دادخواس ...

یک جای کار وکیلت میلنگه ،چرا در هر صورت میتونی دادخواست مهریه بدی اما اینطور که گفتم روی بهتری پیش قاضی داره 

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

یک جای کار وکیلت میلنگه ،چرا در هر صورت میتونی دادخواست مهریه بدی اما اینطور که گفتم روی بهتری پیش ق ...

من به وکیل وکالت تام دادم میترسم از طرف من کاری کنه مثلا مهریه رو ببخشه هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد.تنها کار اینه که عزلش کنم یه وکیل دیگه بگیرم اونم پول ندارم ☹️

من به وکیل وکالت تام دادم میترسم از طرف من کاری کنه مثلا مهریه رو ببخشه هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد ...

ببخش مهریه رو نمیتونه چون باید اجازه پدرتون باشه اما متوجه اش کنید که باید درست کار انجام بده وگرنه شکایت میکنید از دستش.

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

ببخش مهریه رو نمیتونه چون باید اجازه پدرتون باشه اما متوجه اش کنید که باید درست کار انجام بده وگرنه ...

متاسفانه آشناست بابای منم خیلی رودربایسی داره نمیزاره جدی برخورد کنیم .. با اینکه از چندین وکیل پرسیدم میگن این وکیل یه جای کارش میلنگه 

امیدم فقط به خداست دعا کنید کارام جور شه